Search
Close this search box.

Hashgraph koers verwachting

Op 17 september 2019 werd een publieke bètatest gelanceerd voor het Hedera Hashgraph netwerk, een gedistribueerd register met een gedeclareerde doorvoer van 10.000 transacties per seconde. Het platform lanceerde ook zijn eigen HBAR-token, een dienst voor slimme contracten en bestandsopslag, en drie dozijn applicaties werken al op zijn basis. Hedera is sterk geëvolueerd en mensen beginnen steeds meer de waarde ervan in te zien,

Wat zijn de perspectieven van Hedera Hashgraph? Gaat HBAR in 2020 omhoog? Ontdek in Hedera Hashgraph de prijsvoorspelling voor 2020-2025.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Hashgraph? Hashgraph kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Hedera Hashgraph (HBAR) Fundamentele waarde

Hashgraph is een efficiënter alternatief voor blockchain. Dit is ook een gedistribueerd register, maar dan met een andere manier van blokken schrijven. In plaats van een duidelijke volgorde van blokken (blockchain), maakt de hashgrafiek gebruik van een Directed Acyclic Graph (DAG), die informatie niet-lineair opneemt, zonder een sequentiële keten van blokken.

Cryptokringen zoals IOTA, Byteball en Tangle werken al op basis van DAG. Dankzij DAG belooft de hashgraph alle voordelen van de blokketen, maar zonder het nadeel in de vorm van een lage transactiesnelheid.

In zijn meest algemene vorm werkt een hashgraph als volgt:

·       netwerkdeelnemers (knooppunten) wisselen gegevens uit via het Gossip-protocol;

·       transactie-informatie wordt naar twee willekeurige knooppunten gestuurd, die op hun beurt weer naar twee andere

·       knooppunten, en zo verder exponentieel, totdat het aantal geïnformeerde knooppunten voldoende is om de transactie te verifiëren;

·       knooppunten wisselen alleen transactiegegevens met elkaar uit, en niet alle informatie over het netwerk, terwijl de informatie niet in blokken, maar in hashes wordt opgeslagen – daarom gebeurt alles veel sneller dan in de blokketen;

·       transacties worden in chronologische volgorde vastgelegd, zodat u hun geschiedenis kunt volgen.

Het hash-algoritme is in 2016 ontwikkeld en gepatenteerd door de Amerikaanse wiskundige Leemon Baird. De rechten van het algoritme zijn eigendom van Swirlds, mede opgericht en ontwikkeld door Baird.

De Swirlds-technologie werd in oktober 2017 door Amerikaanse banken, de National Credit Union Association (CUNA) en Mountain West Credit Union Association (MWCUA), die een consortium van 6.000 banken vormden, geselecteerd om een gemeenschappelijk bedrijfsnetwerk te creëren. Dankzij het succes konden zij het project in een apart platform onderbrengen: Hedera Hashgraph Platform. Swirlds verleende Hedera Hashgraph een exclusieve licentie, waarbij het bedrijf 10% van de omzet van Hedera Hashgraph ontvangt.

Hedera Hashgraph is een openbaar platform van Baird’s gepatenteerde hashgraph. Van maart tot augustus 2018 werd het project uitgevoerd door ICO, waarmee 124 miljoen dollar werd opgehaald. Het testen van het netwerk begon in december 2018. De code werd gecontroleerd door verschillende auditbedrijven, maar pas nu zijn de ontwikkelaars begonnen met het openbaar testen. En het testen zal naar verwachting zeer goed gaan.

Hedera Hashgraph biedt momenteel drie producten aan: cryptocurrency, smart contracts en file service. Elke gebruiker kan een account aanmaken op het netwerk, een account openen of dApp aanmaken op basis van Hedera Hashgraph, nadat hij de KYC-test heeft doorstaan.

Volgens de ontwikkelaars zal het netwerk tot 10.000 transacties per seconde ondersteunen, en de transactiebevestigingstijd is 3-5 seconden. Slimme contracten en bestandsdiensten zijn ook beschikbaar op het Hedera Hashgraph netwerk, maar tot nu toe is hun doorvoersnelheid tot 10 transacties per seconde, terwijl de gedeclareerde snelheden geleidelijk zullen toenemen, en de gemiddelde transactiekosten zullen $0,0001 bedragen. Over het geheel genomen ziet de toekomst van Hedera er veelbelovend uit.

Koers Hedera Hashgraph

In de afgelopen maanden heeft de Hedera Hashgraph koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Hedera Hashgraph inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 50 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Hedera Hashgraph is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 2 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien. Dat is goed nieuws voor veel beleggers die overwegen in te stappen.

Op dit moment zijn er in totaal 7,717,193,908 coins coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Hedera Hashgraph koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Hedera Hashgraph nieuws, dan lijkt de Hedera Hashgraph toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Hedera Hashgraph prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Hedera Hashgraph koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Hedera Hashgraph nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Hedera Hashgraph positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Hedera Hashgraph nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Hedera Hashgraph koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Hedera Hashgraph koersprijs een sterke groei doormaakt. De Hedera Hashgraph toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden. Hedera heeft de meeste eigenschappen die nodig zijn om te blijven groeien.

Hashgraph koers verwachting 2023 – 2025

Hedera Hashgraph (HBAR) Prijsvoorspelling voor 2023 t/m 2025

#1. Portemonnee Investeerder HBAR Muntprijs Voorspelling voor 2023-2025

HBAR is een slechte investering op lange termijn (1 jaar). De prijs van Hedera Hashgraph kan dalen van 0,05032 USD tot 0,007066 USD. De wijziging zal -85,959% bedragen. Er zal een negatieve trend zijn in de toekomst en HBAR is geen goede investering om geld te verdienen. De prijs kan echter oplopen tot 0,10064 dollar in 2023, 0,151 dollar in 2023 en tot 0,2 dollar in 2024-2025.

#2. Digitale Muntprijs Hedera Hashgraph Prijsvoorspelling voor 2023-2025

De prijs van Hedera Hashgraph (HBAR) zal volgens de voorspelde gegevens in de toekomst stijgen. Hedera Hashgraph (HBAR) is een winstgevende investering. Het zal niet naar beneden gaan. De prijs van 1 Hedera Hashgraph (HBAR) kan ruwweg oplopen tot 0,10705296 USD in 1 jaar tijd een 2X van de huidige Hedera Hashgraph prijs. In 2022 kan de prijs iets oplopen tot $0.10705296. Het zal geleidelijk aan blijven stijgen tot:

·       0,11931818 dollar in 2022…

·       0,17138587 dollar in 2023

·       0,15655834 dollar in 2024

·       0,16056544 dollar in 2025

Hashgraph kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.