FTX Token koers verwachting

Wanneer een nieuwkomer voor het eerst de cryptomarkt betreedt, wordt men verrast door de talloze hoeveelheden exchanges die een gebruiker aanbieden om cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen.  Naast hen zijn er ook futures exchanges opgedoken om te voldoen aan de groeiende vraag om het groeiende aantal handelaren die de crypto ruimte betreden te voorzien van de nodige gebruiksvriendelijke platforms, tools en informatie.

Een van hen, FTX, kwam halverwege 2019 terug in de frey en doet het sindsdien behoorlijk goed voor zichzelf.  Het heeft een native token, genaamd FTT, die handelaren kunnen kopen en voordelen krijgen bij het uitvoeren van hun trades.

Dit FTX token prijsvoorspelling artikel zal naar beneden duiken en FTX, zijn token, onderzoeken en welke kenmerken bezit het dat het aantrekkelijk maakt voor handelaren.  In wezen, zijn fundamenteel.  Dit artikel zal ook analyseren en voorspellen een prijsvoorspelling voor de FTT token en illustreren waar zijn rubriek in zowel de korte termijn en lange termijn.

FTX Token kopen? Dat kan het beste bij onderstaande exchanges

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 209 Bitvavo

Wat is FTX token?

FTX is een futures handelsplatform dat al in mei van 2019 werd opgericht.  Het is eigendom van FTX Trading LTD, een bedrijf dat is geregistreerd in Antigua en Barbuda, maar met kantoren in Hongkong.  Hun native token is FTT.

Het team & de partners

De oprichter en CEO van FTX is niemand minder dan Sam Bankman-Fried aka, SBF.  Voor degenen die niet bekend zijn, SBF is dezelfde persoon die het Sushiswap gedecentraliseerde platform overnam en hielp redden nadat de oprichter, Chef Nomi, een exit zwendel deed die het project ten val dreigde te brengen.  SBF heeft vele jaren ervaring als handelaar en met het opstarten van andere bedrijven, met name Alameda Research, hetzelfde bedrijf dat FTX heeft geïncubeerd.  Hij is afgestudeerd aan MIT en heeft een graad in natuurkunde.

FTX’s CTO en mede-oprichter is Gary Wang, een software-ingenieur van Google die ook Alameda Research oprichtte.  Gary is ook afgestudeerd aan MIT en heeft een graad in wiskunde met computerwetenschappen.

De rest van het team bestaat uit gerenommeerde professionals uit verschillende vakgebieden.

FTX wordt ook goed ondersteund door partners van vele bekende externe instellingen.  Ondernemingen zoals Binance, Circle, Bitfinex, Paxos Pax, enz. hebben FTX tot $8 miljoen aan fondsen verschaft.

FTX Token Technische Analyse

Bij het bekijken van de vele gunstige functies die FTX biedt, is het geen wonder waarom zijn native token sinds de lancering in de lift zit, zelfs tijdens de berenmarkt van 2020.  Naarmate meer en meer retailinvesteerders, handelaren en instellingen zich op de cryptomarkt blijven storten, kan worden verwacht dat de prijs voor FTT zijn bliksemsnelle stijging zal voortzetten.

FTX Token kopen? Dat kan het beste bij onderstaande exchanges

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 209 Bitvavo

FTX Token koers verwachting

Op basis van de bovenstaande grafiek kan men verwachten dat de koers zijn explosieve groei zal voortzetten.  Er wordt een gemiddeld groeipercentage van +45,01% verwacht, waarbij de prijs tussen $14 – $15,50 zal balanceren.

FTX Token verwachting 2023

2023 wordt volgens de voorspellingen opnieuw een positief jaar voor alle FTT-hodelers.  Naar schatting zal de prijs van FTT rond die tijd bijna verdubbelen.  Beleggers kunnen een prijs verwachten die schommelt tussen een lage $15 en een hoge $19,50.

FTX Token koers verwachting 2023 – 2025

2025 kan het jaar worden waarin voor elke FTT-belegger het Amerikaanse dollarteken ($) uit de ogen zal barsten.  In dat jaar zal de prijs van een FTT-token ergens tussen $25,75 – $34,36 liggen.  Dat is een gemiddelde stijging van bijna +200%!

Is investeren in FTX token een goede investering?

Na het analyseren van verschillende grafieken en rekening houdend met het feit dat we net in een bull markt zijn beland, is er ernstige twijfel om te suggereren dat investeren in FTX geen goede investering is.  In feite, gewoon vasthouden aan uw FTT tokens zonder gebruik te maken van hun voordelen voor de handel zal bijna garanderen een winst.  Voor degenen die zich wel bezighouden met futures en leverage trading, kan de rijkdom die kan worden gegenereerd immens zijn, hoewel dat niet zonder serieuze risico’s is.

Koers FTX Token

In de afgelopen maanden heeft de FTX Token Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is FTX Token inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 50 van alle cryptocurrency FTX Tokens. De marktwaarde van FTX Token is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 3 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 94,346,958 coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op FTX Tokenmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de FTX Token koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, FTX Tokenbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste FTX Token nieuws, dan lijkt de FTX Token toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de FTX Token prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele FTX Token koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste FTX Token Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer FTX Token positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste FTX Token nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele FTX Token koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met BitFTX Token, maar is het wel duidelijk dat de FTX Token koersprijs een sterke groei doormaakt. De FTX Token toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Hoe FTX token kopen?

Een potentieel nadeel voor FTX is dat er slechts een beperkt aantal beurzen zijn die het FTT-token met een beperkt volume noteren.  De eerste die in me opkomt is de FTX futures exchange zelf.  Andere bekende zijn Binance, BitMax, Bitfinex, CoinEx, en Huobi Global.  Voor een volledige lijst van beurzen, ga dan naar CoinMarkCap of CoinGecko.

FTX Token kopen? Dat kan het beste bij onderstaande exchanges

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 209 Bitvavo