Filecoin koers verwachting

Filecoin is een project gericht op het creëren van een gedecentraliseerd opslagplatform met native cryptocurrency, Filecoin, (met FIL ticker), dat in 2014 werd geïmplementeerd door de California blockchain startup Protocol Labs, een ontwikkelaar van het IPFS-systeem.

Filecoin verwachting

De mening is dat Filecoin- en IPFS-systemen tegelijkertijd zullen verbeteren in de Protocollabs. Het doel van het project is om de interoperabiliteit van deze twee functies te bereiken. IPFS is geschikt voor diegenen die klaar zijn om de hardware en support nodes aan te schaffen. Filecoin daarentegen is een dienst voor diegenen die bereid zijn om wat geld uit te geven aan het werk van de mijnwerkers op het gebied van gegevensopslag.

Het platform maakt gebruik van enkele IPFS componenten (IPLD, libp2p, libp2p pubsub) en werkt op Proof-of-Spacetime (PoST) en Proof-of-Rep (PoRep) protocollen. Het eerste stelt netwerkdeelnemers in staat om te bewijzen dat ze genoeg ruimte hebben om informatie op te slaan gedurende een bepaalde periode, en het tweede is ontworpen om problemen met het opslaan van meerdere kopieën van dezelfde gegevens te elimineren.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Filecoin? Filecoin kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 209 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Filecoin?

Filecoin (FIL) is momenteel waarschijnlijk het bekendste project voor decentrale opslag dat op donderdag (15 oktober) live ging met het hoofdnet. Sinds eind 2019 was het testnet online en was het concept achter Filecoin uitgebreid getest.

Filecoin wil vooral een decentraal alternatief bieden voor de gevestigde cloud storage oplossingen van Amazon Web Services (AWS), Microsoft (Azure) en Google (Google Cloud). Iedereen kan als mijnwerker optreden bij Filecoin (FIL) en de cryptocurrency FIL verdienen. De gegevensintegriteit wordt automatisch gecontroleerd.

De hype rond het decentrale opslagproject Filecoin (FIL) was groot in 2017. Het Filecoin-team was in staat om meer dan 250 miljoen dollar te verzamelen bij investeerders als onderdeel van een Initial Coin Offering (ICO).

De Filecoin koersverwachting in 2023

Volgens de technische analyse van de gebruikers van Trading View zijn er controversiële meningen over de toekomst van Filecoin. Sommige handelaren zeggen dat er te veel hype en FOMO op de FIL-munt staan. Mensen zien de bearish trend op de Filecoin grafiek.

Er zijn dus twee scenario’s van toekomstige activiteiten: u kunt de FIL-munt inkorten, of u kunt de kans grijpen om Filecoin tegen een lagere prijs te kopen en winst te maken in de toekomst. Gezien de cijfers voorspellen de prijsvoorspellingen op basis van AI, zoals Wallet Investor en Digital Coin Price, dezelfde cijfers.

Dus tegen het einde van 2020 zal de prijs van de FIL-munt waarschijnlijk 60 dollar bereiken. Filecoin cryptocurrency zou zijn positie kunnen handhaven tot 2023, wanneer het zal gaan tot honderd dollar. In 2023 kan de prijs weer dalen tot het punt van $84. De FIL-munt zou echter tegen het einde van 2025 het $150-prijspunt kunnen bereiken.

Filecoin nieuws

Het Filecoin-project is in volle gang. Hier zijn slechts enkele van de voordelen, die al de helft van het succes garanderen:

Snelle verwerking van informatie en het bestaan van alternatieven bij de keuze van de knooppunten die deze dienst aanbieden;

  • Voorafgaande encryptie van informatie;
  • De meeste coins zijn bedoeld om miners te belonen
  • Naleving van de wettelijke voorschriften en regelgeving op het gebied van crypto
  • De mogelijkheid om het netwerk snel te schalen

De miners  zijn voldoende gemotiveerd omdat de beloning is verhoogd tot 25%. De cryptocurrency is dus aantrekkelijk voor zowel gewone gebruikers die gebruik willen maken van de diensten als voor degenen die meer direct geïnteresseerd zijn in blokketentechnologie.

Koers Filecoin

In de afgelopen maanden heeft de Filecoin Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Filecoin inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 20 van alle cryptocurrency Filecoins. De marktwaarde van Filecoin is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 4 miljard  bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 59,812,786  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Filecoin koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Filecoin nieuws, dan lijkt de Filecoin toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Filecoin prijs.

Om in te kunfilecoin spelen op eventuele Filecoin koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Filecoin Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Filecoin positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Filecoin nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Filecoin koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Filecoin koersprijs een sterke groei doormaakt. De Filecoin toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Filecoin verwachting 2023-2025

Over de prijsvoorspelling van Filecoin gesproken, er zijn geen definitieve voorspellingen. Filecoin ICO werd een van de grootste drukte van 2017. Nu zien we het resultaat van drie jaar hard werken. Filecoin werd nog een project in Web 3.0 en een ultiem project in dataopslag. Maar mensen vinden het moeilijk om naar decentrale projecten toe te werken. Als Filecoin de UI/UX verbetert, kan het zeer binnenkort een enorme vlucht nemen.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 209 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce