Ethereum Classic koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Ethereum Classic koers verwachting

De wereldeconomie is momenteel getuige van de snelle ontwikkeling van de cryptocentrische markt. Vandaag de dag vormt deze richting een essentieel onderdeel van de financiële sfeer als geheel. In dit artikel bespreken we de eerste Ethereum hard fork: Ethereum Classic.

Wat is Ethereum Classic (ETC) en hoe werkt het? Door alle belangrijke informatie over het project te evalueren en te bestuderen, krijgen de lezers een goed beeld van het investeringspotentieel van ETC. Daarom zullen we dit artikel gebruiken om de fundamenten van het project te bekijken, de prijsvoorspellingen van Ethereum Classic te onderzoeken en te eindigen met de prijsvoorspellingen van experts.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Ethereum Classic? Ethereum Classic kopen kan het goedkoopst bij deze exchange of deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
eToro eToro Erg gebruiksvriendelijk platform om cryptocurrencies te kopen en trading strategieen te volgen. 9.5 50 eToro
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 178 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce
Binance Binance Grootste & Goedkoopste exchange wereldwijd 9.5 360 Binance
Litebit Litebit Uitgeroepen tot 'Best Crypto Broker' 2019 & 2020, betalen met iDeal en overzichtelijk platform 8.9 150 Litebit
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester

Wat is Ethereum Classic?

Ethereum Classic is een cryptocurrency project dat werkt via een blokketennetwerk en wordt aangedreven door slimme contracten. De Ethereum Classic blokketen slaat alle netwerkinformatie op, met name gegevens over de status van de rekeningen en alle gegevens over uitgevoerde transacties.

Deze bron is een open-source openbaar platform. Het is algemeen aanvaard dat het belangrijkste kenmerk van de munt bestaat uit Smart contracten.nSmart contracten vallen op door de manier waarop ze werken, d.w.z. door vooraf bepaalde voorwaarden die automatisch in acht worden genomen bij het maken van een deal tussen de deelnemers aan het ecosysteem.

De software bewaakt elke fase van de ondertekening van de documenten en controleert de voorwaarden voor het nakomen van de verplichtingen in het kader van het contract. Dankzij de software wordt de kans op menselijke fouten, interventie door derden of fraude tot een minimum beperkt.

Dat maakt slimme contracten tot uiterst betrouwbare afspraken tussen partijen.

Voordelen van Ethereum Classic

Deelnemers aan Ecosystem kunnen Ethereum Classic binnen het netwerk overbrengen en geld in gespecialiseerde portemonnees opslaan. Bovendien worden node operatoren beloond met ETC-munten voor het verwerken van berekeningen op financiële transacties. Een intern transactiemiddel, “gas” genaamd, wordt gebruikt om spam op het platform te elimineren en activa te verdelen zoals gevraagd.

Het Ethereum Classic netwerk is een gedecentraliseerde blokketen die in staat is om slimme contracten uit te voeren met behulp van een internationaal netwerk van publieke knooppunten. Het is ontstaan als gevolg van een DAO-hack in 2016. Na de aanval werd besloten om een hard fork uit te voeren, waardoor de corrupte transacties ongeldig werden en er een nieuw blokketenmodel ontstond.

Niet alle gebruikers waren het echter eens met deze beslissing, dus sommige klanten bleven werken aan de originele blockchain (Ethereum Classic’s).

Ethereum Classic (ETC) globale voorspelling

Ethereum Classic is vrij dynamisch en gevoelig voor grote bewegingen op de cryptotheekmarkt. Het ontwikkelingsteam werkt actief aan het product, werkt regelmatig de roadmap bij, publiceert aankondigingen over aankomende veranderingen en besteedt aandacht aan de meningen van de gebruikers. Die aanpak zou een positieve invloed moeten hebben op het toekomstige succes en de waarde van Ethereum Classic.

Gaat Ethereum Classic (ETC) omhoog?

Onlangs onthulde ETC Labs een ontwikkelingsteam dat de kernprojecten van ETC zal verbeteren, waarbij het tools zal leveren voor decentrale applicatieontwikkeling en ondersteuning van zijn blokketendiensten. Deze veranderingen hebben een positief effect op de stabiliteit en zetten de weg vrij voor de groei van ETC.

Ethereum Classic koers verwachting 2022

Het team heeft de juiste strategie gekozen, met inbegrip van de onveranderlijkheid van de blokketen, de transparantie en de ontwikkeling van de technologie. Dit zijn enkele van de belangrijkste waarden en zijn de sleutel tot een Ethereum Classic prijsstijging in de toekomst.

We hebben de meest betrouwbare Ethereum Classic toekomstprijsvoorspelling van experts verzameld om hun visie op het project te achterhalen. Maar voordat we ons erin verdiepen, moet worden opgemerkt dat elke prijsvoorspelling in cryptocijfers met de nodige voorzichtigheid moet worden behandeld, en hetzelfde geldt voor ETC-prijsvoorspellingen.

Houd altijd rekening met het risico alvorens te investeren in Ethereum Classic of een andere cryptocurrency op basis van prijsvoorspellingen alleen.

Koers Ethereum Classic

In de afgelopen maanden heeft de Ethereum Classic Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Ethereum Classic inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency Ethereum Classics. De marktwaarde van Ethereum Classic is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard  bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 116,313,299 coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Ethereum Classicmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Ethereum Classic koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Ethereum Classicbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Ethereum Classic nieuws, dan lijkt de Ethereum Classic toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Ethereum Classic prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Ethereum Classic koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Ethereum Classic Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Ethereum Classic positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Ethereum Classic nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Ethereum Classic koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met BitEthereum Classic, maar is het wel duidelijk dat de Ethereum Classic koersprijs een sterke groei doormaakt. De Ethereum Classic toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Ethereum Classic verwachting 2022-2025

Volgens de ETC-prijsvoorspelling van Trading Beasts kan de prijs van ETC tegen eind december 2020 dalen tot $6. In 2021, Trading Beasts’ voorspelling zet de Ethereum Classic op $5 als de laagst mogelijke prijs per ETC-munt en $7.60 als de hoogste. Zij verwachten dezelfde prijsklasse in de volgende jaren, maar de hoogte van de prijsklasse kan oplopen tot $8.50 in 2023. Dit is een nogal conservatieve voorspelling van Trading Beasts.

WalletInvestor Ethereum Classic (ETC) prijsvoorspelling voor 2020, 2021, 2023, 2025, 2030.

Per WalletInvestor’s Ethereum Classic prijsvoorspelling is ETC een slechte langetermijninvestering. Volgens hen kan de Ethereum Classic dalen tot $2 tegen medio-2021, gevolgd door rebounds tot $4-8. WalletInvestor verwacht dat de activa zullen blijven dalen en kunnen dalen tot zo laag als $1 tegen 2025.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
eToro eToro Erg gebruiksvriendelijk platform om cryptocurrencies te kopen en trading strategieen te volgen. 9.5 50 eToro
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 178 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce
Binance Binance Grootste & Goedkoopste exchange wereldwijd 9.5 360 Binance
Litebit Litebit Uitgeroepen tot 'Best Crypto Broker' 2019 & 2020, betalen met iDeal en overzichtelijk platform 8.9 150 Litebit
Bitcoinmeester Bitcoinmeester Van Nederlandse bodem, groot aanbod cryptocurrency 8.7 182 Bitcoinmeester
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *