Search
Close this search box.

EOS koers verwachting

EOS is een decentraal platform op basis van een blockchain dat de ontwikkeling, hosting en uitvoering van decentrale applicaties (dApps) mogelijk maakt. Het bestaat al enkele jaren, en net als elk ander crypto-project dat zich richt op ontwikkeling in plaats van op betalingen – het is geïnspireerd door Ethereum. EOS heeft echter een doel om beter, sneller en  schaalbaarder te zijn en meer en geavanceerdere diensten te leveren, wat het Ethereum tot een concurrent maakt. Inzetten op de hoge koersverwachtingen van EOS?

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

EOS kopen kan het goedkoopst bij deze exchange of deze exchange.

Wat is EOS?

Het project startte zijn ICO terug op 26 juni 2017, en het liep tot 1 juni 2018. Toen was dit de langste ICO aller tijden, en ook een van de meest succesvolle. Na de afsluiting van het jaar ICO kwam EOS met de opgehaalde 4,1 miljard dollar tevoorschijn, wat al snel de aandacht op het project vestigde.

Zoals de meeste ICO-projecten werd EOS gelanceerd op het netwerk van Ethereum, van waaruit het later migreerde bij het creëren van een eigen blokketen. Helaas kreeg het project nogal wat problemen toen de tijd voor de lancering van het mainnet was aangebroken en kreeg het veel kritiek.

Na vertragingen werd de lancering van het mainnet medio juni eindelijk gestart, om vervolgens twee dagen later te worden bevroren. Maar, ondanks de rotsachtige start, slaagde EOS er uiteindelijk in om zichzelf bij elkaar te rapen en een behoorlijk bekwame blockchain te lanceren. Investeren in EOS? Dit zijn betrouwbare exchanges & brokers.

De EOS koersverwachting in 2024 – 2025

De crypto markt is altijd volatiel, gezien deze in het algemeen nog kleiner is dan andere markten waardoor de prijzen sterker kunnen stijgen en dalen. Het is daarom altijd goed te kijken naar de ontwikkelingen en de toekomst om te wat te zeggen over een prognose. De technische analyse van EOS ziet er positief uit als er wordt gekeken op de lange termijn.

Het verhandelen van een EOS op korte termijn is altijd meer risicovol. Veel coins stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, partnerships en upgrades. Veel vragen zich altijd af waarom stijgt EOS, maar dit heeft altijd te maken met wat er gaande is bij een project. Naar de korte termijn kijken is altijd meer risicovol.

Wat kan een EOS waard worden? 

Dit is een lastige vraag welke niet zo direct te beantwoorden is. Het beste is daarom op de hoogte te zijn van het laatste EOS nieuws. Dan weet je waar het project en de community mee bezig. Kijk na welke ontwikkelingen gepland staan, welke samenwerkingen ze mee bezig zijn of er al zijn, hoe ze bezig zijn met de community en andere factoren zodat je een goed beeld van een blockchain project.

Een EOS kan namelijk tientallen keren stijgen als alles er echt veelbelovend uitziet en het team dit ook werkelijkheid weet te maken. Wij doen daarom zelf geen predictie maar zijn wel erg positief over de EOS toekomst. Maar een voorspelling laten we achterwegen.

2022 wordt een goed jaar voor EOS. In 2020 is de prijs al aardig gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor, maar dit jaar lijkt een veel beter jaar te worden vanwege alle nieuwe ontwikkelingen. Lees hier meer over het laatste nieuws en de verwachtingen van EOS.

In januari 2022 toont de EOS crypto prijsvoorspelling aan dat de munt in de buurt van dit niveau blijft, rond de $2,7, waarbij later wordt verwacht dat de munt het hele jaar door een langzame maar gestage stijging zal kennen, waarbij de munt het potentieel heeft om in december aanstaande een hoogtepunt van $3,9 te bereiken.De gemiddelde prijs van EOS wordt voorspeld op $4,07 in december 2022, en vervolgens $5,03 in december 2024.

Wallet Investor verwacht ook dat de prijs van de munt zal stijgen in het begin van 2024, hoewel hun voorspelling van de EOS-munt zegt dat het activum een prijscrash zal zien in de tweede helft van het jaar. De gebeurtenis zal EOS potentieel leiden tot $1.2 één jaar vanaf nu. Inspelen op de hoge prijsverwachtingen van EOS? Onderstaande brokers en exchanges zijn de beste opties om te starten.

Koers EOS

In de afgelopen maanden heeft de EOS Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is EOS inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 50 van alle cryptocurrency Eoss. De marktwaarde van EOS is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 3 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 951,576,594  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Eos koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Eosbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste EOS nieuws, dan lijkt de EOS toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de EOS prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele EOS koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste EOS Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer EOS positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste EOS nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Eos koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoih, maar is het wel duidelijk dat de EOS koersprijs een sterke groei doormaakt. De EOS toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

EOS verwachting 2024 – 2025

Van al deze voorspellingen lijkt die van WalletInvestor het meest plausibel, aangezien EOS waarschijnlijk de huidige crypto rally zal blijven volgen. Echter, te oordelen naar de prestaties in het verleden, zal de munt waarschijnlijk een sterke correctie zien zodra de rally ten einde komt – mogelijk tot op het voorgestelde niveau.

Maar, er zijn geen zekerheden als het gaat om de prijzen van cryptocurrency, waardoor zelfs CryptoGround’s extreem bullish voorspelling heel goed mogelijk is, hoewel minder waarschijnlijk dan andere.

Zoals altijd raden wij u aan om zoveel mogelijk onderzoek te doen, rekening houdend met de laatste technische analyse, de mening van experts en de markttrends, voordat u investeert in EOS, evenals in andere financiële activa.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce