Search
Close this search box.

Enjin coin koers verwachting

Enjin, opgericht in 2009 en gevestigd in Singapore, is een informatietechnologiebedrijf met meerdere producten. Enjin Network, Enjin Wallet, EnjinX, Efinity en Enjin Coin (ENJ). Enjin Coin is een penning op de Ethereum Blockchain. Zie het als een digitale munt die je kunt gebruiken op veel verschillende websites en online games. Het kan zelfs worden omgezet in andere soorten digitale eigendommen zoals spelartikelen of in-game goud.

Enjin coin koers verwachting

Enjin Coin platform is gemaakt voor de game-industrie. SDK’s voor meerdere talen, portemonnees en betaalplatforms zullen beschikbaar zijn en volledig open-source. Online gamers kunnen hun bezittingen van game naar game, van gemeenschap naar gemeenschap brengen of ruilen, waarbij ze hun digitale portemonnee met echte waarde laten groeien terwijl ze spelen. Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Enjin Coin? Enjin Coin kopen kan het goedkoopst bij deze exchange of deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 210 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2023. 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Enjin Coin?

De ondergang van de altcoins die in het begin van het jaar mainstream mediageliefden waren, waaronder ENJ, kan voor een deel worden toegeschreven aan beginnende beleggers die bang worden zodra de berenmarkt met een wraakactie binnenkomt. Elke heropleving van bitcoin in de afgelopen periode, werd geconfronteerd met het, voor het grootste deel, onvermogen van altcoins om zich te verenigen met het.

Reden daarvoor kan zijn dat beginnende beleggers leren van hun fouten, terwijl slim geld dat eerder vanaf de zijlijn toekeek, is begonnen met het aangaan van bitcoin. Deze entiteiten stonden niet op het punt om BTC te kopen toen het op een historisch hoogtepunt handelde, maar ze zullen nu een kijkje nemen, omdat ze de boot de eerste keer gemist hebben. Geen van hen lijkt echter geïnteresseerd te zijn in altcoins, ondanks het feit dat velen met 5x korting handelen. 

Institutionele beleggers zijn misschien voorzichtig, maar ze zijn niet dom. Sommige altcoins zullen in de nabije toekomst nog enige speculatieve waarde hebben. Maar net als de nu beruchte tulpen zal de hysterie uiteindelijk afnemen. We zijn al getuige van de eerste fasen van die glijbaan en hoewel de meeste tashouders emotioneel reageren op artikelen die hun munten bekritiseren, kijk ik alleen maar naar de ontwikkelingen op de markt. Je kunt je beter emotioneel losmaken van je “geweldig klinkende” munt, want als je nergens heengaat, zijn ideeën waardeloos zonder uitvoering en echte gebruikers die waarde zien in het project.

Onze Enjin Coin voorspelling 

ENJ is, net als de rest van de markt, gebonden aan de heup van de bitcoin’s prijsactie. Als de bitcoin aan een andere stierenrennen begint, kan ENJ daar ook op hopen. Bitcoin heeft meestal een afkoelingsfase na zijn mega stierenrennen en dat is wanneer de altcoins het overnemen en een velddag met de stieren hebben, vaak een verdubbeling of verdrievoudiging van hun prijs binnen enkele dagen.

Met het uitbreken van de pandemie werd de wereld een paar maanden lang in een winterslaap gestuurd en dat weerspiegelde zich negatief in de cryptokringen, waardoor de bitcoin bergafwaarts werd gestuurd, terwijl we zelfs 40% van de dagelijkse verliezen zagen.

De situatie stabiliseerde zich echter snel en de bitcoin nam de crypto-markt weer op, terwijl de vaandeldrager de crypto’s weer naar boven haalde. We zitten sinds de zomer in een grote stierenloop en als we naar de analytici van de sociale media en de journalistieke bureaus luisteren, zijn we ver weg van het lokale hoogtepunt.

Wat betekent dit voor de Enjin prijs 

Zolang bitcoin de hoofdrol speelt en omhoog trekt, is er weinig ruimte voor ENJ om te schitteren. Het zal echter zijn in USD luidende waarde verhogen dankzij de algemene stijging van de cryptoprijzen. Desalniettemin zal de ENJ/BTC-verhouding waarschijnlijk dalen, mogelijk tot een historisch dieptepunt. Dit betekent dat u uw fondsen best in bitcoin houdt tot het een voorlopige piek bereikt, waardoor de deuren voor de altcoins opengaan om de scène te betreden.

Enjin zal tot de topkandidaten behoren om grote winsten te boeken, aangezien het geld meestal van bitcoin-winsten naar blue chip altcoins en big cap-munten stroomt voordat het naar beneden druppelt naar de minder bekende en kleinere projecten.

Het merendeel van de projecten zal mislukken – sommige startups worden alleen maar opgericht om fondsen te verzamelen en te verdwijnen, sommige zouden de concurrentie niet aankunnen, maar de meeste zijn gewoon ideeën die er op papier goed uitzien, maar in werkelijkheid nutteloos zijn voor de markt.

Enjin Coin koers verwachting 2023-2025

Aangezien de markt volledig onvoorspelbaar is, is het voorspellen van de prijs van cryptokronen meer een gok en een geluk dan een door gegevens aangedreven gok. Laten we eens een blik werpen op de eminente publicaties en persoonlijkheden, en hun voorspellingen met betrekking tot de ENJ-prijs, die ons een ander gezichtspunt geven om te overwegen: Wallet Investor Walletinvestor is een populaire website die op technische analyses gebaseerde prijsvoorspellingen van verschillende cryptokringen doet.

Volgens hen wordt verwacht dat ENJ extreem daalt tot 0,081 dollar per token in een jaar dat het zou zien verliezen van al zijn Samsung S10 veroorzaakt winsten. Trading Beasts De handel in dieren verwacht dat Enjin binnen een jaar rond de $0.17 zal drijven, maar voorspelt ook dat het ongeveer $1 kan bereiken tegen 2022. 

Cryptoground voorspelt dat Enjin tegen het einde van 2022 ongeveer $0,22 zou kunnen blijven. Zij voegden zelfs hun versie van ENJ-prijsvoorspelling 2024 toe, waar zij verklaarden dat ENJ tegen 2024 $0,55 zou kunnen bereiken. DigitalCoinPrice Digitalcoinprice gaf een licht positieve voorspelling die zegt dat tegen het einde van 2022, ENJ misschien twee keer meer waard is dan nu – $0,44 per munt.

Koers Enjin Coin

In de afgelopen maanden heeft de Enjin Coin koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Enjin Coin inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 50 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Enjin Coin is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 2 miljard  bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 834,313,757  Enjin Coin coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Enjin Coin koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Enjin Coin nieuws, dan lijkt de Enjin Coin toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Enjin Coin prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Enjin Coin koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Enjin Coin nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Enjin Coin positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Enjin Coin nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Enjin Coin koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Enjin Coin koersprijs een sterke groei doormaakt. De Enjin Coin toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Enjin Coin koers verwachting 2025

Als ENJ overleeft om 2025 te zien, zou dat betekenen dat het project de tand des tijds heeft doorstaan en dat gaming op blockchain een echte zaak is met toenemende gebruikersadoptie, wat er allemaal toe zou leiden dat de token minstens 10-100x meer waard zijn dan zijn tot nu toe hoge waarde. Dat zou betekenen dat ENJ 4-44 dollar per munt zou kosten. 

Institutionele beleggers zijn misschien voorzichtig, maar ze zijn niet dom. Sommige altcoins zullen in de nabije toekomst nog enige speculatieve waarde hebben.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 210 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2023. 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce