• Menu
  • Menu

Backpackgek interviewt Chris van DESTIFT.nl

Home » Inspiratie » Backpackgek interviewt Chris van DESTIFT.nl

Backpackgek Interviewt is een leuke rubriek van reisblog Backpackgek. Backpackgek.nl is één van de meest populaire reisblogs van Nederland. Chris van DeStift werd gevraagd om zijn verhaal te doen, en daar konden we natuurlijk geen nee tegen zeggen!

Wie is backpackgek?

Backpackgek is een leuke reisblog en staat boordevol met reistips, reiservaringen, reisadvies en reisinspiratie. Claudia (de eigenaresse) van Backpackgek heeft er zelfs een heel boek over geschreven, zeker het lezen waard!

Backpackgek Interviewt daarnaast ook regelmatig mensen op reis, mensen die in het buitenland wonen of mensen die plannen hebben om in het buitenland te gaan wonen. Er wordt gevraagd of ze hun verhaal willen doen. Wie zijn ze, waar zijn ze, en hoe bevalt het reizen of leven in het buitenland? Wat motiveert hen om dromen werkelijkheid te laten worden? Hoe organiseer je een dergelijke reis of emigratie? Er komt vaak veel meer bij kijken dan je denkt.

Je leest het allemaal bij backpackgek interviewt, een leuk persoonlijk verhaal waar ook Chris eens stevig aan zijn tanden werd gevoeld.

Chris
Chris

Hoofdredacteur. Schrijft graag met een dikke stift. Lekker eigenwijs. Denkt alles te weten, maar doet dat niet. Geniet van de kleine dingen in het leven. Milieubewust, probeert duurzaam te zijn maar geniet soms ook van luxe en verwennerij. Reiziger in hart en nieren. Zoekt graag de grenzen op.

View stories

Heb je een vraag of een opmerking? Laat dan hier je reactie achter...