• Menu
  • Menu

Samenwerken & media

Onze blogs over reizen & gadgets zijn voor velen niet onopgemerkt gebleven. We worden dan ook met regelmaat benaderd en gevraagd om onze ervaringen te delen of om artikelen te schrijven voor hotels, websites of producten. DESTIFT.nl staat o.a. open voor:

  • Persreizen
  • Promoties van producten of diensten
  • Testen van producten of diensten
  • Gastblogs
  • Evenementen
  • Barterdeals
  • Fotograferen / drone beelden maken van uw hotel, B&B of evenement
  • Plaatsen van links / linkbuilding
  • Etc. etc.

Interesse in een samenwerking met DESTIFT.nl? Neem dan even contact met ons op.

Gastblogger worden

Ben je goed met woorden en wil je tijdens of na je reis een centje bijverdienen? DESTIFT.nl is nog op zoek naar gastbloggers. Meer informatie vind je op onze gastblogger pagina.

Samenwerkingen

Canareef Resort Maldives

Canareef Resort – Maldives

In samenwerking met Canareef Resort Maldives hebben we 10 dagen lang mogen proeven van de excellente luxe op hun paradijselijke privé eiland in de Malediven. We hebben tijdens ons verblijf de zogenoemde ‘Honeymoon Package’ getest en daarmee een breed scala excursies mogen ervaren.  Snorkelen, big game fishing, duiken, zeilen, jetskiën, fietsen, de banaan, noem ze maar op!

In ruil daarvoor hebben we onze eerlijke opinie geschreven op verschillende media (Google maps / Booking.com / Tripadvisor / Facebook.com & DESTIFT.nl). Tevens hebben we in een persoonlijk gesprek met de (Nederlandstalige) manager gesproken over de eventuele aandachtspunten van de accommodatie en de geleverde services om te helpen de kwaliteit naar een (nog hoger) niveau te tillen.

WeFlyCheap.nl

We hebben in samenwerking met WeFlyCheap diverse gastblogs geschreven en video montages gemaakt van onze reizen die zijn gepubliceerd op hun website. Daarnaast zul je in veel van de berichten van WeFlyCheap, op zowel hun eigen site als op de verschillende social media kanalen foto’s tegenkomen die door DESTIFT.nl zijn aangeleverd.

Gili Nyepi Resort – Gili Trawangan

In samenwerking met de Nederlandse eigenaresse van Gili Nyepi hebben we 3 dagen mogen verblijven in dit leuke, rustige resort. Het resort bevindt zich in het hart van het (meest populaire) eiland Gili Trawangan. Het strand en de lokale markt bevinden zich op slechts 100 meter van het resort. Leuk om te doen: In de avond is de markt zeker het bezoeken waard, omdat de markt dan veranderd in een groot open lucht restaurant waar je jezelf kan trakteren op verse vis, lokale delicatesse en diverse specialiteiten.

In ruil voor gratis accommodatie hebben we eerlijke blogs geschrevensreviews geschreven met kwalitatief hoogwaardige foto’s. tevens hebben we met de eigenaresse gesproken over de geleverde service en eventuele aandachtspunten.

Wereldkaarten.nl

Promotionele blog geschreven (barter deal)

Externebatterij.nl

Promotionele blog geschreven (barter deal)

Media vermeldingen van DESTIFT.nl

Backpackgek.nl

Onlangs werden we geïnterviewd door Backpackgek.nl, de site door en voor backpack reizigers. We kregen van hen de kans om een écht in de spotlight te staan. We deden ons verhaal voor duizenden lezers en deelden onze ervaringen en motieven met de backpackwereld.

Indebuurt.nl

De website en social media kanalen van Indebuurt.nl hebben enkele drone video’s van DESTIFT.nl opgepikt. De drone beelden waren gemaakt in een winterse settings en enkele mooie beelden van Nijmegen werden daarbij in het nieuwskanaal van Indebuurt.nl benoemd en gedeeld.