Samenwerken & media

Recente voorbeelden van samenwerken

Onze blogs over reizen en crypto zijn voor velen niet onopgemerkt gebleven. We worden dan ook met regelmaat benaderd en gevraagd om onze ervaringen te delen of om artikelen te schrijven voor websites of producten. Interesse in samenwerking met DeStift.nl? Neem dan even contact met ons op.

Hieronder enkele recente voorbeelden van vermeldingen en samenwerkingen.

Canareef Resort Maldives

Canareef Resort – Maldives (ga naar website)

Step Out of the Blue’ and explore our island for a breathtaking yet refreshing take on The Maldives. A definite treat for your senses, Canareef Resort Maldives is a lifestyle resort get-away that will take your breath away with our pristine nature, expansive oceans, 25 dive site locations, dolphins and marine life, stunning horizon views and a host of activities await you.

In samenwerking met Canareef Resort Maldives hebben we 10 dagen lang mogen proeven van de excellente luxe op hun paradijselijke privé eiland in de Malediven. We hebben tijdens ons verblijf de zogenoemde ‘Honeymoon Package’ getest en daarmee een breed scala excursies mogen ervaren.  Snorkelen, big game fishing, duiken, zeilen, jetskiën, fietsen, de banaan, noem ze maar op!

In ruil daarvoor hebben we onze eerlijke opinie geschreven op verschillende media (Google maps / Booking.com / Tripadvisor / Facebook.com & DeStift.nl). Tevens hebben we in een persoonlijk gesprek met de (Nederlandstalige) manager gesproken over de eventuele aandachtspunten van de accommodatie en de geleverde services, om hun te helpen de kwaliteit naar een (nog hoger) niveau te tillen.

WeFlyCheap.nl (ga naar website)

Weet jij soms niet waar je moet beginnen bij het online zoeken van je vakantie? Dan biedt WeFlyCheap uitkomst. WeFlyCheap zoekt dagelijks de beste vakanties, stedentrips en vluchten voor jou. Wij selecteren de beste deals en plaatsen deze direct op onze website. Zo hoef je zelf niet meer te zoeken naar de beste deals, want die heeft WeFlyCheap al voor je gevonden! Wil je de deal boeken? Dan verwijzen wij jou via onze dealpagina door naar één van onze partners. Op die manier kom jij altijd bij de goedkoopste optie uit en betaal je nooit teveel!

WeFlyCheap.nl heeft zich in korte tijd verheven tot één van de meest populaire vakantie sites van de Benelux. We hebben in samenwerking met WeFlyCheap diverse gastblogs geschreven en video montages gemaakt van onze reizen die zijn gepubliceerd op hun website. Daarnaast zul je in veel van de berichten van WeFlyCheap, op zowel hun eigen site als op Facebook, foto’s tegenkomen die door ons zijn aangeleverd. In ruil voor de content worden we door WeFlyCheap gesteund bij het vinden en boeken van de beste deals.

Gili Nyepi Resort – Gili Trawangan (ga naar website)

Gili Nyepi resort is a small family-run resort (Indonesian & Dutch) with 4 private bungalows, set in a tranquil lush green garden. You will find Gili Nyepi resort situated 100 meters from the beach in the heart of the tourist area of of the tiny little island Gili Trawangan.

In samenwerking met de Nederlandse eigenaresse van Gili Nyepi hebben we 3 dagen mogen verblijven in dit leuke, rustige resort. Het resort bevindt zich in het hart van het (meest populaire) eiland Gili Trawangan. Het strand en de lokale markt bevinden zich op slechts 100 meter van het resort. Leuk om te doen: In de avond is de markt zeker het bezoeken waard, omdat de markt dan veranderd in een groot open lucht restaurant waar je jezelf kan trakteren op verse vis, lokale delicatesse en diverse specialiteiten.

Het resort zelf is kleinschalig en rustig en met uitstek geschikt voor stelletjes die even willen ontsnappen aan de drukte en hectiek die doorgaans bij resorts op Gili Trawangan de standaard zijn. In de prachtige groene tuin van Gili Nyepi wordt je in de ochtend getrakteerd op een lekker ontbijt met verse koffie en fruit en gezien door de perfecte ligging is Gili Nyepi een goede basis om de rest van het eiland in alle rust te verkennen. In ruil voor accommodatie hebben we eerlijke reviews geschreven met kwalitatief hoogwaardige foto’s, tevens hebben we met de eigenaresse gesproken over de geleverde service en eventuele aandachtspunten.

Backpackgek.nl (ga naar website)

Een van de eerste succesvolle Nederlandse reisblogs.
Reisverhalen | tips | ervaringen | advies | inspiratie.

Onlangs werden we geïnterviewd door Backpackgek.nl, de site door en voor backpack reizigers. We kregen van hen de kans om een écht in de spotlight te staan. We deden ons verhaal voor duizenden lezers en deelden onze ervaringen en motieven met de backpackwereld.

Klaar om met ons samen te werken?

Wil je met ons samenwerken? Dat kan! We kunnen op verschillende manieren samenwerken. Staat je optie of idee er niet bij? Niet getreurd! We staan altijd open voor nieuwe mogelijkheden en ideeën om samen te werken, twijfel dan ook niet om even contact met ons op te nemen.

Samenwerken met personen, blogs & websites

Voor persoonlijke pagina’s, blogs en websites met aansluitende content (gerelateerd aan reizen, ervaringen, budget tips, fotografie etc.) zijn er verschillende mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan.

  • Linkpartners – we kunnen elkaar linken, of je kunt links bij ons kopen. (Gratis/betaald)* 
  • Blogpost – Een door u aangeleverd artikel/blogpost bij ons plaatsen. Inclusief beeldmateriaal en eventueel links naar uw eigen site. (Betaald*)
  • Blogpost – Wij kunnen een artikel schrijven in onze eigen woorden, inclusief beeldmateriaal en eventuele links. (Gratis/betaald)* 

Samenwerken met hotels / reisaanbieders

Voor hotels, reisaanbieders of vlieg(ticket) maatschappijen zijn er ook verschillende opties beschikbaar. Onze voorkeur gaat uit naar een ruildienst: U levert in ruil voor een blogpost, review of link naar uw site gratis accommodatie of (flinke) korting.

  • Unieke blogpost op onze site, met een eerlijke opinie van onze ervaringen. Beeldmateriaal (foto/video) is inbegrepen en wordt op verzoek tevens overhandigd in originele kwaliteit. U wordt mede-eigenaar van de beelden en mag daar vervolgens mee doen wat u wil. (Gratis/betaald)* 
  • Een review schrijven op verschillende media (Google maps / Booking.com / Tripadvisor.com of nader overeen te komen medium). Onze reviews worden doorgaans goed gelezen en bekeken (door hoge status van dienst), met name op Google maps en Tripadvisor. We besteden dan ook de nodige zorg aan onze reviews en vullen deze aan met goed hoogwaardige foto’s. (Gratis/betaald)* 

Samenwerken met producteigenaren / verkopers

  • We reviewen uw product thuis of op reis, en schrijven daarover (op een eerlijke manier) in een artikel. Foto en videomateriaal is inbegrepen. U wordt mede-eigenaar van de beelden en mag daar vervolgens mee doen wat u wil. (Gratis/betaald)* 
*  (Gratis) – Wij bieden u de mogelijkheid om gratis bij ons te adverteren in ruil voor uw product of dienst. Dat kan zijn gratis accommodatie, toegangstickets voor een park en/of evenement, het schenken van een product (om te testen/reviewen) of een ander nader overeen te komen constructie.
*  (Betaald) – Deze service wordt uitsluitend verleend tegen directe betaling.
*  (Gratis/betaald) Beide bovenstaande opties zijn mogelijk, of een combinatie daarvan.