Search
Close this search box.

Compound koers verwachting

Het ecosysteem van Decentralized Finance (DeFi) maakt een sterke groei door en trekt veel aandacht. Het houden van COMP-munten op basis van het Compound lending protocol is de afgelopen twee weken een populair onderwerp geworden voor het maken van geld in de cryptocurrency ruimte.

Compund logoCompound begon op 15 juni met de handel op de Uniswap beurs en vertoont sindsdien sterke schommelingen. Met een startprijs van ongeveer $20 steeg de waarde van de penning boven de $350. We zijn verheugd om de toekomst van Compound cryptocurrency te ontdekken op basis van de voorspellingen en vooruitzichten van de ontwikkelaars.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Compound? Compound kopen kan het goedkoopst bij deze exchange of deze exchange.

ExchangeWaaromRating Aantal cryptocurrenciesGratis registreren?
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste Nederlandse exchange

Rating

9.5

Aantal crypto

150+

Bekijk Bitvavo
 /></a><br />
<p class=Finst

bespaar gemiddeld 82% op transactiekosten

Rating

9,4

Aantal crypto

40+

Bekijk Finst
 /></a><br />
<p class=Coinmerce

Groot aantal crypto om te traden

Rating

9,2

Aantal crypto

150+

Bekijk Coinmerce

Wat is Compound?

Het Compound-platform is een ecosysteem waar gebruikers zonder enige tussenpersoon crypto-activa kunnen uitlenen en lenen. Kredietverleners zijn beleggers die hun munten meer waarde willen laten genereren. Ze geven leningen aan kredietnemers en krijgen er rente voor. Kredietverleners hebben echter geen directe interactie met kredietnemers. Ze geven hun crypto activa in een liquiditeitspool.

Liquiditeitspool is een reeks slimme contracten die helpen om leners te matchen met beschikbare leningen, een volledig gedecentraliseerd en transparant netwerk. Elke gebruiker met voldoende technische expertise kan de open-source code van deze slimme contracten controleren.

Slimme contracten dienen nog een ander belangrijk doel: ze bepalen de rentetarieven die de kredietverstrekkers krijgen, met behulp van geavanceerde algoritmen die het aanbod van en de vraag naar crypto’s in de wereld 24 uur per dag bewaken.

Om geld te kunnen lenen in het Compound-ecosysteem moet je een onderpand bieden – een bepaalde hoeveelheid munten boven de drempelwaarde van Combound.

Op het moment van schrijven werkt Compound met de volgende altcoins: Ethereum (ETH), Basic Attention Token (BAT), Sai (Legacy DAI), Tether (USDT), Augur (REP), USD Coin (USDC), Wrapped Bitcoin (WBTC), en 0x (ZRX). Compound is gebouwd op Ethereum blockchain en maakt gebruik van zijn smart contract technologie.

Compound koers verwachting 2024

Hier hebben we de meest populaire prijsvoorspellingen van de websites gevonden, dus we zijn hier om u wat informatie te geven over Samengestelde toekomstige prijsvoorspellingen.

Volgens de bron van de Digitale Muntprijs zal de prijs van de COMP-munt binnenkort stijgen. In een jaar tijd kan de Compound cryptocurrency rate oplopen tot $380. De activaprijs zal exponentieel groeien. Dus tegen 2025 zal de activaprijs $807 zijn. Bullish, huh? Zo’n voorspelling is alleen mogelijk met de constante ontwikkeling van het project en de cryptocurrency markt.

Samengestelde oprichter Robert Leshner vroeg de investeerders om de fondsen van de klant niet te investeren in pharming met hoge marges, omdat dit vroeg of laat zal leiden tot een verlies van activa. Er zijn al voorstellen om de hoeveelheid fondsen in REP, BAT en ZRX die kunnen worden geleend voor elke dollar onderpand te beperken.

Koers Compound

In de afgelopen maanden heeft de Compound Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Compound inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency Compounds. De marktwaarde van Compound is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard  bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 4,692,321 coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Compoundmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Compound koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Compoundbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Compound nieuws, dan lijkt de Compound toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Compound prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Compound koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Compound Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Compound positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Compound nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Compound koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met BitCompound, maar is het wel duidelijk dat de Compound koersprijs een sterke groei doormaakt. De Compound toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Compound verwachting 2024-2025

De winstgevendheid van COMP-landbouw verandert in real-time, dus het is erg moeilijk om iets te voorspellen. Het protocol is geprogrammeerd om 2880 COMP per dag aan te maken. Het totale bedrag verandert niet, maar de omvang van de betalingen verandert afhankelijk van de vraag in een bepaalde markt. Hoe meer activiteit in elke markt, hoe minder elke investeerder zal verdienen.

Zolang het verschil tussen de kosten en de COMP-prijs blijft bestaan, zullen investeerders de begeerde penningen blijven ontginnen. Een groter aanbod en meer mogelijkheden om COMP te liquideren zullen echter onvermijdelijk een neerwaartse druk op de prijs uitoefenen totdat deze overeenkomt met de reële vraag naar leningen via Compound.

ExchangeWaaromRating Aantal cryptocurrenciesGratis registreren?
 /></a><br />
<p class=Bitvavo

Beste Nederlandse exchange

Rating

9.5

Aantal crypto

150+

Bekijk Bitvavo
 /></a><br />
<p class=Finst

bespaar gemiddeld 82% op transactiekosten

Rating

9,4

Aantal crypto

40+

Bekijk Finst
 /></a><br />
<p class=Coinmerce

Groot aantal crypto om te traden

Rating

9,2

Aantal crypto

150+

Bekijk Coinmerce