Celsius koers verwachting

Celsius koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Celsius koers verwachting

Celsius koers verwachting

Celsius is community based Decentralized Finance netwerk dat de gebruiker in staat stelt om verschillende cryptocurrency te lenen en te lenen. Het netwerk maakt gebruik van een consensusprotocol dat gebruik maakt van een proof of Stake algoritme dat is gebaseerd op de ERC20 Ethereum Blockchain.

Het project werd in 2018 gelanceerd door Alex Mashinsky, een voormalig crypto adviseur en investeerder die eigenaar is van VoIP, het bedrijf richtte al multi-miljard waard zaken op zoals Arbinet, Transit-draadloze en Groundlink. Het kernteam dat sinds 2013 aan dit project werkt, heeft als stichtend lid al ervaring met blockchainprojecten zoals sirin Labs, MicroMoney en Ties Network.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Celsius? Celsius kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is Celsius?

Celsius netwerk biedt portemonnee aan om op te slaan, te versturen, te lenen en direct te lenen, want er zijn vele redenen waarom Celsius beter is dan anderen. Celsius biedt een lagere rente op leningen, een hogere rente voor HODL crypto activa, omdat het platform zijn 80% van de inkomsten gebruikt om de rente te distribueren naar de gebruikers en de gemeenschap. Het netwerk verwelkomt nieuw lid op het platform en de community die HODL Cel Token, aangezien dezelfde token zal worden gebruikt om beloningen en rente te distribueren.

Celsius heeft meer dan 20 crypto activa opgesomd voor het uitlenen en lenen van zowel stablecoins als altcoins en voor het uitlenen maakt het gebruik van crypto onderpand waarin gebruikers verschillende opties zullen hebben zoals BTC, ETH, BCH en nog veel meer. Het plaform belooft 4% tot 10% rente te bieden voor HODL USD, BTC en andere crypto activa en de laagste leenrente van 4,95%, wat de laagste geregistreerde rente is dan andere Crypto Defi Project zoals Nexo, BlockFi, Bank of America, samen met dit rekenen ze geen goedkeuring, terugtrekking, vroegtijdige beëindiging, wanbetaling en platformkosten aan.

Celsius verwachting 2021 – 2025

De controverse met Bilaxy handelsplatform niet in staat om impact te maken op Celsius dagelijkse marketcap volume, vanaf het schrijven van Celsius netwerk eindelijk in de top 100 grootste crypto lijst. het begin o bullish trend werd gestart in november 2019, omdat die tijd het grootste deel van altcoin was op de weg van het herstel van crash, zoals we hebben gezien 2019 was het slechtste jaar voor crypto markt dan 2018, omdat het grootste deel van het project te sluiten en nieuwe lancering van crypto was zelden gebeurt.

Dus, het momentum voor het begin van het nieuwe jaar bereikte Celsius zijn nieuwe recordhoogte in januari 2020 met prijs $0.11 USD door het crashen van juni 2019. Na februari 2020 ziet Celsius een gematigde bearish trend, waar het weer daalde naar $0.062 USD, maar sindsdien blijft het stijgen met een torenhoge snelheid en nu handelt het tegen prijs $0.27 USD.

Conclusie Celsius (CEL)

Leningen onder blockchain platform zal worden volgende grote ding in de gedecentraliseerde crypto markt, zoals de meeste van platform zoals Nexo, Compound, BlockFi en andere DeFi krijgt enorm succes. Dus het lenen en uitlenen met een hogere snelheid zal helpen om verandering te brengen in de traditionele financiële diensten.

Het project geeft de vrijheid om uw rente te ontvangen of te betalen, geen vergrendeling van de fondsen van de gebruiker, geen minimum storting, geen extra kosten voor de transactie en geen kredietcontrole voor het aanvragen van een lening. als ze diensten blijven leveren als hun circulaire dan zal Celsius gemakkelijk in de top 50 van de grootste marktcaphouderslijst terechtkomen.

Celsius kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *