Bytom koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Bytom koers verwachting

Bytom is een cryptocurrency die een unieke drielaagse benadering hanteert voor gedistribueerde blockchain-toepassingen. Gegevenstransacties vinden plaats op de ene laag, transmissies op een andere, en de derde wordt de asset-interactielaag genoemd.

De cryptocurrency zou een sneller, veiliger betalingssysteem kunnen creëren en heeft ook potentieel op het gebied van Big Data.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Huobi Huobi Internationale exchange actief in 50+ landen met toegang tot 200+ cryptocurrencies 8,8 628 Huobi
Bittrex Bittrex Exchange met unieke cryptocurrency, handige interface 8.6 451 Bittrex

Wat is Bytom?

Bitcoin is een enkellaags cryptocurrency, en Ethereum is een dual-layer blockchain die smart contracts en dApps toevoegt aan de mix. De Chinese blockchain Bytom gaat nog een stap verder met een drielaagse aanpak. Gegevenstransacties vinden plaats op de ene laag, transmissies op een andere, en de derde wordt de asset-interactielaag genoemd.

Bytom is een interactief protocol van meerdere byte activa, om het de juiste titel te geven. En, terwijl Ethereum’s SEC-onderzoek als een mogelijke beveiliging de hele cryptomarkt begin 2018 in een neerwaartse spiraal bracht, onderwierp Bytom zich vrijwillig aan de SEC’s Howey Test en Bytom cryptocurrency werd geacht geen beveiliging te zijn onder haar DAO-waak.

Als digitale activa gaan, heeft deze potentieel om een impact te maken op de cryptocurrency-markt met lage transactiekosten, high-tech Bytom blockchain-technologie en een interactief protocol van meerdere byte-activa die het zou kunnen onderscheiden. Een Bytom portemonnee wordt ook aangeboden en kan veel meer dan Bytom munten opslaan.

Bytom koers verwachting 2022 – 2025

Bytom prijs voorspelling suggereert dat de Bytom prijs is voor een lange termijn 5093,324023% in de BTM prijs waarde met een 5-jarige investering. Dit betekent dat in het jaar 2023, de Bytom prijs naar verwachting zal staan op $5.87 . U kunt de vooruitgang van Bytom volgen door het toe te voegen aan uw portefeuille.

Bytom behoort tot de top 50 munten in waarde en heeft beleggers een ROI van 640% gegeven. De gestage groei van de Bytom prijs ondanks marktturbulentie in de handel heeft de belofte getoond als een munt die het waard is om in te investeren.

CoinSwitch’s real-time BTM koersgrafiek verzamelt informatie van toonaangevende beurzen om het beste inzicht te bieden in de BTM muntkoers trends. Het biedt de nodige metriek zoals 24-uurs BTM-prijstrends, handelsvolume, market cap, ranking en leveringsdetails. De Bytom prijsvoorspelling voor de toekomst ziet er veelbelovend uit

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Huobi Huobi Internationale exchange actief in 50+ landen met toegang tot 200+ cryptocurrencies 8,8 628 Huobi
Bittrex Bittrex Exchange met unieke cryptocurrency, handige interface 8.6 451 Bittrex

Koers Bytom

In de afgelopen maanden heeft de Bytom Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Bytom inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 300 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Bytom is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 198 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 1,419,063,307 Bytom coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Bytom koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Bytom nieuws, dan lijkt de Bytom toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Bytom prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Bytom koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Bytom Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Bytom positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Bytom nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Bytom koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Bytom koersprijs een sterke groei doormaakt. De Bytom toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Bytom samenvatting

De geschiedenis heeft uitgewezen dat het technologisch meest geavanceerde project niet altijd wint (Tesla tegen Edison, VHS tegen Beta), maar Bytom’s focus op geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie kan wel eens een zegen blijken in de blockchain wapenwedloop. Het beheer van de activa en de ontwikkeling van het blockchainplatform zullen Bytom uiteindelijk maken of breken.

Het succes van het project hangt af van het aantrekken van activa in zijn ecosysteem, en het is klaar om dit te doen door te pronken met de volgende voordelen ten opzichte van concurrenten.

Bytom is een drielaagse blockchain die elk onderdeel van het traditionele blockchainontwerp scheidt. Het ondersteunt ook cross-chain functie en kan elke andere cryptocurrency ondersteunen.
De piekwaarde van de BTM-munt was op 23 april 2018, maanden nadat de rest van de industrie zijn piek beleefde. Het is een zeldzame munt die onafhankelijk van de cryptocurrency-markt steeg, dus houd in de gaten wat het doet tijdens neerwaartse trends. Dat kan het moment zijn om Bytom te kopen.

Bytom werkt samen met 8BTC, Bitmain, en andere prominente spelers in de blockchain industrie.
Bytom heeft de zegen van de SEC, de steun van de Chinese overheid, en bouwt een opslagcentrum voor digitale activa in centraal China.

De uitgaven voor IT-opslag zijn sinds 2013 gestaag gestegen en zullen naar verwachting tot 2020 blijven stijgen. Het is momenteel een wereldwijde industrie van 50 miljard dollar, en Bytom hoopt niet alleen een deel van deze taart in te pikken, maar de industrie te laten groeien voorbij de aanvankelijke analistenverwachtingen. Dit blockchain-project is een blijvertje.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Huobi Huobi Internationale exchange actief in 50+ landen met toegang tot 200+ cryptocurrencies 8,8 628 Huobi
Bittrex Bittrex Exchange met unieke cryptocurrency, handige interface 8.6 451 Bittrex
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *