Blockstack koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Blockstack koers verwachting

Blockstack is een gedecentraliseerd netwerk dat u in staat stelt om dApps te creëren en de controle over de gebruikersdata te maximaliseren. De makers van het platform positioneren het als een alternatief voor traditionele cloud computing.

Het project heeft al ongeveer 100 duizend dollar aan financiering ontvangen en is in 2019 een van de meest succesvolle en zich ontwikkelende projecten geworden. We hebben verschillende prijsvoorspellingen samengevoegd om de toekomst van het Blockstack-project te achterhalen.

Blockstack koers verwachting

 

 

 

 

Blockstack kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 178 Bitvavo
Binance Binance Grootste & Goedkoopste exchange wereldwijd 9.5 359 Binance
Kucoin Kucoin Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 708 Kucoin
Kraken Kraken Staken, kopen & verkopen, Groot aanbod cryptocurrency 8.7 211 Kraken
Coinbase Coinbase Erg bekende Amerikaanse exchange 8.9 231 Coinbase

Wat is Blockstack?

Blockstack is een ecosysteem van veilige, privé-apps die de gebruikers de leiding geven over hun gegevens en identiteit door middel van een ontwerp. Meer dan 300+ applicaties gebouwd op Blockstack zijn niet in staat om de gegevens van gebruikers te wijzigen of over te dragen zonder hun toestemming.

In lijn met hun missie om een nieuw internet in te luiden, verbindt het Blockstack-netwerk ontwikkelaars die een beter, gedecentraliseerd internet willen bouwen met gebruikers die de controle over hun gegevens en privacy willen behouden.

De Stacks token (STX), die we tegen februari 2020 naar in aanmerking komende gebruikers van het Gouden Niveau brengen, is de oorspronkelijke troef van het nieuwe, geüpgrade netwerk van de Stacks-blokketen.

Blockstack (STX) Fundamentele waarde

Het idee om een decentraal platform te bouwen voor het creëren van verschillende toepassingen is al lang geleden ontstaan. Theoretisch onderzoek begon al in 2013, en Princeton University nam deel aan de oprichting van het project.

Princeton University is indirect verbonden met Blockstack. In 2014 werd onder zijn leiding gewerkt aan Oname, en later werd dit project uitgebreid naar Blockstack. In het evolutieproces is de omvang veranderd. Als Onename werd opgevat als een middel om de adressen van blockchain-portemonnees te verminderen, dan is Blockstack een heel ecosysteem met een reeks diensten. Blockstack laat gebruikers toe:

om zich geen zorgen te maken over het opslaan van informatie bij het maken van databases. DApps ontwikkelaars kunnen zich volledig richten op het uitwerken van de logica van hun applicatie. De netwerkleden zelf zorgen voor een plek om informatie op te slaan.

het probleem van schaalvergroting oplossen. In een traditioneel client-server model moet je het aantal servers verhogen om te schalen. Door gebruik te maken van Blockstack kan elke netwerkgebruiker een deel van de ruimte voor de opslag van gegevens en een deel van de verwerkingscapaciteit voor de nodige berekeningen toewijzen;

  • gebruik maken van slimme contracten;
  • decentrale gebruikersauthenticatie implementeren. Het zal mogelijk zijn om af te stappen van de traditionele  methoden die gebruikt worden in 2-factor authenticatie; in plaats daarvan wordt een cryptografische handtekening gebruikt;
  • gebruik van STX-munten als binnenlandse valuta.

Gaia is in wezen een gigantisch bestandssysteem, iedereen kan het gebruiken om gegevens op te slaan. Tegelijkertijd versleutelt de gebruiker zelf zijn gegevens en selecteert hij precies waar ze worden opgeslagen – in de cloud, op lokale of externe media. Een verhoogde veiligheid wordt gegarandeerd door het feit dat alleen hashes beschikbaar zijn voor applicaties, maar de gebruiker kan de toegang tot deze applicaties op elk moment blokkeren;

Blockstack-authenticatie. Tijdens het gebruik van het platform krijgt de klant een universele naam die gebruikelijk is voor alle applicaties. U hoeft niet voor iedereen een unieke gebruikersnaam en wachtwoord te bedenken, zoals bij reguliere applicaties het geval is. Het Blockstack Auth-protocol zorgt voor de verificatie van de gebruiker;

Blockstack Libraries en SDK is een set van tools voor ontwikkelaars. Het project is afhankelijk van de gemeenschap, zodat iedereen zijn eigen applicaties kan maken.

In 2020 introduceerden de ontwikkelaars van Blockstack een nieuw Proof-of-Transfer consensusmechanisme. PoX kan helpen bij het oplossen van het aanvankelijke lanceerprobleem voor nieuwe blockchains. Beloningen voor deelname aan een afzonderlijke, potentieel stabielere, basiscryptocurrency kunnen een betere stimulans zijn om de initiële deelname aan te moedigen dan het aanbieden van beloningen in een nieuwe cryptocurrency.

Minerscreëren blokken en verdienen STX-munten in ruil voor hun BTC – tegen het tarief van 500 STX per blok. Deze BTC wordt verdeeld onder de stakers die een kopie van de blokketen bewaren en ook stemmen over welke versie van de keten de mijnwerkers moeten krijgen.

Blockstack koers verwachting 2022 – 2025

We vonden slechts twee Blockstack prijsvoorspellingen op basis van rekenalgoritmen. Als u wilt investeren in de munt, raden wij u aan om een heel technisch onderzoek te doen.

#1. Investorwallet Blockstack Prijsvoorspelling 

Volgens Wallet Investor is STX een slechte investering op lange termijn (1 jaar). De prijs van Blockstack kan dalen van 0,0858 USD naar 0,0115 USD. De verandering zal -86,599% zijn. In 2022 kan de prijs van een munt veranderen tot $0,00273. Tegen het begin van 2025 zal de prijs van de STX-munt 0,000079 dollar bereiken.

#2. Digital coin STX Prijsvoorspelling 

Volgens de bron is Blockstack (STX) een winstgevende investering en kan deze in een jaar tijd 0,162 dollar bereiken. In de komende jaren zal de prijs van de munt stijgen en oplopen tot 0,3 dollar in 2025.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 178 Bitvavo
Binance Binance Grootste & Goedkoopste exchange wereldwijd 9.5 359 Binance
Kucoin Kucoin Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 708 Kucoin
Kraken Kraken Staken, kopen & verkopen, Groot aanbod cryptocurrency 8.7 211 Kraken
Coinbase Coinbase Erg bekende Amerikaanse exchange 8.9 231 Coinbase
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *