Search
Close this search box.
Bitcoin Meester

Bitcoinmeester inloggen

bitcoinmeester logo

Je kan inloggen bij de Bitcoinmeester exchange via deze link.

Bitcoinmeester is een bekende broker die meer dan 200 unieke cryptocurrencies aanbiedt. Begonnen in augustus 2017, is dit bedrijf erin geslaagd om in een ongelooflijk tempo te groeien tot een populaire cryptocurrency exchange. Gevestigd in Aalsmeer Nederland, werd Bitcoinmeester opgericht door Boyd Meuleman en Mitchel Zandwijken. De enige door Bitcoinmeester ondersteunde fiatmunt is Euro, die kan worden gebruikt bij het verkopen of kopen van elk van de vermelde cryptocurrencies op hun platform.

Het systeem van Bitcoinmeester heeft een eenvoudig en minimalistisch ontwerp, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is. Bovendien is het aanbod van het bedrijf sinds mei 2018 aanzienlijk uitgebreid. Ze slaagden erin om een nieuwe website te lanceren en verhoogden vervolgens het aantal cryptocurrencies tot 200. Het is zonder twijfel het beste platform voor een startende cryptobelegger om het kopen en verkopen van alle populaire munten. In deze crypto exchange review, krijgt u de kans om beter te begrijpen hoe Bitcoinmeester werkt.

bitcoinmeester homepage

Hoe werkt de Bitcoinmeester exchange?

Een account aanmaken bij Bitcoinmeester is gratis. Om een account aan te maken met Bitcoinmeester, zult u een volledige accountverificatie moeten voltooien. U moet uw account identificeren met een geldig identiteitsbewijs of een paspoort en vervolgens alle stappen van het identificatieproces voltooien om te kunnen genieten van de Bitcoinmeester-diensten.

Euro is de enige erkende fiat op dit platform. En zodra uw account is aangemaakt, heeft u een wekelijkse limiet van 100 euro. Gelukkig kunt u overwegen deze limiet te verhogen door te klikken op accountdetails en de vereiste extra informatie toe te voegen. Bitcoinmeester verifieert je gegevens meestal binnen een half uur.

Om je tegoeden uit te kunnen betalen, moet je eerst je bankrekening verifiëren.

Dit kan op twee manieren:

 1. Met een iDEAL betaling, via deze manier zal je rekening binnen enkele minuten automatisch geverifieerd zijn.
 2. Door een bedrag over te maken via een SEPA-overschrijving. Om dit te doen, moet je minimaal 10 cent van uw rekening overmaken naar het rekeningnummer van Bitcoinmeester, u vindt deze instructies onder het menu “Uw Details” in je Bitcoinmeester account . Het hele proces van het verifiëren is makkelijk uit te voeren en neemt slechte enkele minuten in beslag. Als u uw rekening hebt geverifieerd met een handmatige SEPA-overschrijving, kan dit 1 tot 2 werkdagen duren.

bitcoinmeester hoe werkt het

Is Bitcoin meester betrouwbaar?

Het antwoord is, ja. Bitcoinmeester is een zeer betrouwbaar bedrijf met tienduizenden klanten die genieten van de diensten die het bedrijf aanbiedt. De cryptocurrency exchange is officieel geregistreerd als aanbieder van cryptodiensten bij DNB, dit is de “De Nederlandsche Bank”, of Centrale Bank van Nederland. Klanten die op dit platform gehandeld hebben kunnen u verzekeren dat het een veilige en zeer betrouwbare exchange is.

Deze crypto exchange streeft ernaar om een gebruiksvriendelijk platform te creëren, en probeert dit op een manier te doen waar de meeste andere crypto exchanges de fout in zijn gegaan. Bovendien zorgen ze er voor dat er voldoende munten in voorraad zijn en dat er nooit een ledenstop zal zijn zoals dit wel gebeurt met sommige grotere crypto exchanges.

bitcoinmeester app

Om de veiligheid van je account te garanderen gebruikt Bitcoinmeester een aanmelding met twee-factorauthenticatie, zo ontvangt u een code via uw e-mail wanneer u toegang wilt tot uw account. Het bedrijf moedigt zijn gebruikers ook aan om 2FA in te schakelen met Google Authenticator. Dit wordt gedaan om een account veiliger te maken tegen hackers. Bijvoorbeeld, als iemand uw wachtwoord op een of andere manier ontdekt, zal deze persoon ook je smartphone moeten hebben om te kunnen inloggen.

Bovendien beschikt het bedrijf over gecertificeerde datacenters, worden alle werknemers gescreend en bezitten ze verschillende ISO-certificaten zoals ISO 27001, de ISO standaard voor informatiebeveiliging. Dit is een duidelijk bewijs dat Bitcoinmeester een veilig en zeer betrouwbare exchange is.

Bitcoinmeester reviews en recensies

Bitcoinmeester wordt als great beoordeeld op Trustpilot met een gemiddelde score van 3,9 / 5 en met een totaal van 1451 reviews, dit is een goed resultaat. Hieronder zullen we een aantal vragen beantwoorden met als doel een review te geven over de functie van Bitcoinmeester. Op basis van deze antwoorden kun je zelf bepalen of je je aan wilt sluiten bij de Bitcoinmeester crypto exchange of niet.

Hoe kan ik Bitcoinmeester contacteren?bitcoinmeester contact

Bitcoinmeester is een cryptocurrency bedrijf gevestigd in Nederland en is een onderdeel van Coin Meester BV. De Besloten Vennootschap is opgericht op 14 juni 2017. De klantenondersteuning van het bedrijf is bereikbaar via telefoon, chat en e-mail en dit van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. In de weekend is de is het supportteam enkele bereikbaar via e-mail maar zullen de responstijden iets langer zijn.

Je het support team van Bitcoinmeester via de onderstaand gegevens contacteren:

 • E-mailadres: helpdesk@Bitcoinmeester.nl
 • Telefoonnummer: 085 007 6000 op werkdagen van 09.00 tot 17.00.
 • Live chat op werkdagen van 09.00 tot 17.00.

Stortingsmethodes bij Bitcoinmeester

Bitcoinmeester biedt een scala van stortingsmethodes aan om cryptovaluta aan te kopen. Om tegoeden op je Bitcoinmeester account te plaatsen kan je gebruikmaken van SEPA-overschrijving, iDEAL, Sofort, Giropay, Bancontact en EPS. Crypto valuta aankopen met creditcards zijn echter niet mogelijk. Dit betekent dat als u gebonden bent aan het gebruik van creditcards, dit een minder geschikte exchange voor je is.

Hoe veilig is de wallet van Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester biedt een van de veiligste wallet aan waarbij 95% van de cryptomunten van de klanten offline worden opgeslagen. Dit wordt vaak een cold wallet genoemd. In het geval van een hack kan slechts 5% van alle middelen gestolen worden. Bitcoin meester heeft echter geïnvesteerd in zijn beveiligingssysteem om dit te voorkomen. Om daarbij te helpen, laat het exchange zijn website extern controleren op alle gevoelige gebieden.

Hoe werkt staking bij Bitcoinmeester?

Gebruikers van Bitcoinmeester kunnen hun munten op de exchange staken en ontvangen automatisch beloningen in de vorm van cryptomunten. Klanten van Bitcoin meester kunnen hun munten veilig opslaan bij Bitcoin Meester, staken en zo beloningen ontvangen. Deze beloningen kunnen op elk gewenst moment ingewisseld of opgenomen worden.Staken bij Bitcoinmeester is een doorlopend betalingssysteem dat elke 24 uur wordt uitbetaald. De gebruikers kunnen op elk moment stoppen met het staken, maar je moet een munt ten minste 24 uur staken om een beloning te krijgen.

Hoe activeer ik staking in Bitcoinmeester?

Om te staken, gaat u naar ‘Mijn Account’. Hier vindt u vier opties, waarvan staken er één is. Klik op je op staken om de procedure te beginnen. Het stakingspercentage dat je op elke munt kan verdienen varieert per munt. Van zodra je geld is vastgezet voor meer dan 24 uur, kan je stakingawards innen, deze awards worden ’s nachts uitbetaald. De percentages worden berekend op jaarbasis en worden dagelijks uitbetaald; als u echter de munten uit uw staking portefeuille verwijdert, vervallen je stakingsbeloningen voor die dag.

Welke cryptomunten kan ik staken?

Momenteel kan je 15 cryptocurrencies staken bij Bitcoinmeester, de stakingspercentage verschilt per valuta en is onderhevig aan regelmatige veranderingen.momenteel kan je de1inch (1INCH), Ark (ARK), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), Cosmos (ATOM), Dai (DAI), Ethereum (ETH), ICON (ICX), Kava (KAVA), Kusama (KSM), Litecoin (LTC), Polkadot (DOT), Tether (USDT), Tezos (XTZ), XRP (XRP).

Voordelen van Bitcoinmeester

Veel grote buitenlandse exchanges bieden niet de mogelijkheid aan om met iDEAL of Bancontact te betalen, maar Bitcoinmeester doet dat wel. Bitcoinmeester is een Nederlands bedrijf, je weet dus dat je investering bij een erkende Nederlandse exchange zit die geregistreerd is als crypto-dienstverlener bij de Centrale Bank van Nederland. Bitcoinmeester gebruikt state-of- the-art beveiligingssystemen, ze maken het kopen en verkopen van bitcoin en andere cryptocurrency ongelooflijk eenvoudig via hun gebruiksvriendelijk platform. Je hoeft dus geen ervaren trader te zijn om het platform te gebruiken.We sommen hieronder enkele pluspunten van Bitcoinmeester op:

 • Zeer lage kosten van maximaal 0.25%
 • Je kan makkelijk geld op je rekening storten met iDEAL of Bancontact.
 • Geld opnemen en storten via je Belgische of Nederlandse bank via een SEPA-overschrijving.
 • Ontvang rewards over je crypto met de stakingdiensten.
 • Het platform is in het Nederlands.
 • Gebruiksvriendelijk platform met een overzichtelijk dashboard.
 • Je kunt kiezen tussen twee dashboards, een simple handelssysteem of een meer gevorderde systeem om cryptocurrency te verhandelen

Bitcoinmeester kosten

Zoals bij alle crypto exchanges zijn er verschillende kosten en vergoedingen verbonden aan Bitcoinmeester. De kosten bestaan uit handelskosten, opname- en stortingskosten.

Handelskosten

Bitcoinmeester past een makkelijk model toe voor je handelskosten, zo noemen ze dit het VIP model. Afhankelijk van je maandelijkse handelsvolume zal je meer of minder transactie fees betalen. We sommen de kosten hieronder even voor je op:

 • VIP 1: je verhandelt tussen 1 € en 499,99 € per maand, je betaalt 1.00% kosten.
 • VIP 2: je verhandelt tussen 500 € en 999,99 € per maand, je betaalt 0.90% kosten.
 • VIP 3: je verhandelt tussen1000 € en 4.999,99 € per maand, je betaalt 0.80% kosten.
 • VIP 4: je verhandelt tussen 5000 € en 9.999,99 € per maand, je betaalt 0.70% kosten.
 • VIP 5: je verhandelt tussen 10.000 € en 24.999,99 € per maand, je betaalt 0.60% kosten.
 • VIP 6: je verhandelt tussen 25.000 € en 49.999,99 € per maand, je betaalt 0.50% kosten.
 • VIP 7: je verhandelt tussen 50.000 € en 99.999,99 € per maand, je betaalt 0.40% kosten.
 • VIP 8: je verhandelt tussen 100.000 € en 499.999,99€ per maand, je betaalt 0.30% kosten.
 • VIP 9: je verhandelt tussen 500.000 € en 999.999,99€ per maand, je betaalt 0.20% kosten.
 • VIP 10: je verhandelt 1.000.000 € of meer per maand, je betaalt 0.10% kosten.

Opname- en stortingskosten van cryptovaluta

Als je coins op je account stort zal je geen kosten aan Bitcoinmeester betalen. Bij het opnemen van cryptovaluta houdt de exchange wel een fee in, deze is afhankelijk van welke cryptomunten je verstuurt. Het bedrijf heeft een standaard vergoeding van ongeveer 1,5% van de transactie. Eigenlijk zijn deze fees niet voor Bitcoin Meester, maar om ervoor te zorgen dat de transactie snel wordt verwerkt op het netwerk van de verzonden cryptomunt.

  Veelgestelde vragenbitcoinmeester

 • Heeft Bitcoinmeester ook een App voor IOS en Android?

Bitcoin meester heeft zowel een Android app als een iOS app, deze kan je downloaden in de Google Play store en de iOS App. Je kan de app vinden door in de store te zoeken naar “Bitcoin Meester.” Deze apps bieden alle functionaliteiten die de website ook aanbiedt.

 • Wat kan ik doen in het geval van een Bitcoinmeester crash?

Omdat Bitcoinmeester is uitgerust met betrouwbare beveiligingsfuncties, is de kans op crashen klein en bijna onmogelijk. Echter, in het geval van een dergelijke gebeurtenis, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice voor hulp.

 • Kan ik Bitcoinmeester bellen bij mogelijke problemen?

Ja, indien u problemen ondervindt met uw account kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice of helpdesk via het nummer 085 007 6000.

 • Voor wie is Bitcoinmeester het meest geschikt?

Bitcoinmeester is geschikt voor iedereen die wilt investeren in cryptocurrency. Als u cryptocurrencies wilt kopen, verkopen of staken en dit via een simpel en gebruiksvriendelijk platform, dan zal Bitcoinmeester zeker aansluiten bij uw behoeften.

 • Is de Bitcoinmeester beurs geschikt voor beginners?

Ja, Bitcoinmeester is een uitstekende crypto exchange voor nieuwelingen, omdat het een eenvoudig te gebruiken ontwerp en high-tech beveiliging bevat, dit is het succes van deze exchange.

Conclusie

Bitcoinmeester is een bekende exchange die meer dan 200 unieke cryptocurrencies aanbiedt. De enige fiat die door Bitcoinmeester wordt ondersteund is de Euro, die kan worden gebruikt bij het verkopen of kopen van alle cryptocurrencies. Het is zonder twijfel het beste platform voor een beginnende cryptobelegger om alle populaire munten te kopen en te verkopen. Bitcoinmeester is een cryptocurrency bedrijf gevestigd in Nederland. De klantenondersteuning van het bedrijf is beschikbaar via telefoon, chat en e-mail van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Om geld te storten naar Bitcoinmeester kunt u gebruik maken van SEPA-overschrijvingen, iDEAL, Sofort, Giropay, Bancontact, en EPS. Bitcoinmeester is een uitstekend exchange voor nieuwelingen omdat het een gebruiksvriendelijk ontwerp en high-tech beveiliging bevat. Het bedrijf heeft een Android en iOS apps; u kunt ze downloaden van de Google Play Store en de iOS App. Bitcoinmeester gebruikers kunnen hun munten inzetten op de exchange en zo automatisch beloningen ontvangen.