Bitcoin gold koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Bitcoin gold koers verwachting

Bitcoin heeft verschillende vorks ervaren als een reden voor technische innovaties of veranderingen. Een van de meest besproken is Bitcoin Gold (BTG). Bitcoin heeft in oktober 2017 het leven geschonken aan Bitcoin Gold. Omdat er harde forks kunnen plaatsvinden om zaken als schaalbaarheid, verschillen in doelen tussen de ontwikkelaars, etc. weg te werken. Bitcoin Gold werd gevormd om “Bitcoin weer gedecentraliseerd te maken”.

Het klinkt misschien contra-intuïtief omdat Bitcoin al gedecentraliseerd is, maar het had te maken met het mijnbouwproces. De ontwikkelaars geloofden dat door het ontwikkelen van een nieuw algoritme voor het mijnbouwproces, (genaamd EquiHash), ‘s werelds populairste crypto niet onevenredig gunstig zou zijn voor grote miner activiteiten

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Bitcoin Gold? Bitcoin Gold kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is Bitcoin Gold?

Bitcoin Gold is een open-source cryptocurrency, die wordt gevormd als gevolg van een harde vork. Het is bedoeld om het Proof of Work (PoW) mijnbouwalgoritme te veranderen, d.w.z. dat het mijnbouwproces niet sneller kan verlopen op gespecialiseerde apparatuur dan op gestandaardiseerde apparatuur. De ontwikkelaars van Bitcoin Gold waren ook gericht op zaken met betrekking tot distributie, transparantie en bescherming, naast het doel om het te “herdecentraliseren”.

Over het algemeen zijn bedreigingen van kwaadwillige entiteiten en hackers een voortdurende zorg in een wereld van digitale valuta. BTG heeft aanvullende maatregelen genomen om de accounts en privacy van haar gebruikers te helpen beveiligen. Ten tijde van de lancering werd ongeveer 5% van de 100.000 munten gereserveerd voor elk van de zes primaire teamleden als bonus. De Bitcoin Gold-gemeenschap heeft echter ambitieuze plannen voor haar toekomst.

Bitcoin Gold voorspelling door experts

Marktvoorspelling door deskundigen

Er wordt veel gespeculeerd over hoe Bitcoin Gold in de toekomst zou presteren. Sommige experts en voorspellingswebsites hebben over hun voorspelling gezegd. Sommige van hen zijn als volgt:

#1 Wallet Investor

Wallet Investor staat bekend om zijn conservatieve voorspellingen. Voor Bitcoin Gold hebben ze opnieuw een pessimistische voorspelling gedaan, waarbij ze hebben gezegd dat BTG zou kunnen dalen tot $0.471.

#2  Long Forecast

Long Forecast heeft een gedetailleerde voorspelling van Bitcoin Gold gegeven waar ze hebben voorspeld dat tegen 2023 Bitcoin Gold ergens in de buurt van $21 zou kunnen komen.

#3 Digital Coin Price

Digital Coin Price is een voorspellingssite die heeft voorspeld dat Bitcoin Gold tot $2,28 zou kunnen dalen. Tegen 2025 zou Bitcoin Gold hoog kunnen oplopen tot $43,44.

#4 Crypto Ground

Crypto Ground heeft een prognose voor zes maanden, één jaar en vijf jaar. Ze geloven dat Bitcoin Gold $16.7937 zou kunnen bereiken in een jaar en $401.1464 in 5 jaar.

Bitcoin Gold koers verwachting 2021

Bitcoin Gold ondersteunde de bitcore node al, met de inzichtelijke API. Er zijn plannen om een stabiele BTG-versie op het mainnet in te zetten. Blockchain explorer web service is geïmplementeerd met een Insight API op een Bitcore node. De explorer bevat de API-interactie op de hoofdketen. De BTG-community werkt aan BTCsuite, wat een voorwaarde is voor de ontwikkeling van mobiele LN-portemonnees. Eind 2021 zal BTG naar verwachting 55,68 dollar bereiken.

Schnorr-handtekeningen staan op de roadmap-lijst, waardoor er met één handtekening meerdere ingangen kunnen worden ondertekend, zodat we genoeg ruimte hebben in de blokketen, en niet overvol raken. Deze functie zou BTG kunnen laten groeien, samen met de integratie van het bliksemnetwerk. 2021 zou het jaar kunnen zijn om te groeien en uit te breiden. In 2021 zou Bitcoin Gold $55,68 kunnen bereiken.

Koers Bitcoin Gold

In de afgelopen maanden heeft de Bitcoin Gold koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Bitcoin Gold inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 125 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Bitcoin Gold is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 618 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 17,513,924 coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Bitcoin Gold koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Bitcoin Gold nieuws, dan lijkt de Bitcoin Gold toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Bitcoin Gold prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Bitcoin Gold koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Bitcoin Gold nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Bitcoin Gold positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Bitcoin Gold nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Bitcoin Gold koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Bitcoin Gold koersprijs een sterke groei doormaakt. De Bitcoin Gold toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Bitcoin Gold koers verwachting 2025

Over vijf jaar zou Bitcoin Gold eindelijk kunnen bereiken met de uitvoering van het BTG-Plasmaspecificatieproject, dat hen zeer na aan het hart ligt, vol ambitie en vertrouwen. Het zou de ranglijst kunnen doen stijgen en een van de 20 beste cryptos ter wereld kunnen worden.

De voorspelling van de Bitcoin Gold-prijs suggereert dat de Bitcoin Gold-prijs voor een lange termijn 2283,609052% in de BTG-prijswaarde stijgt met een investering van 5 jaar. Dit betekent dat in het jaar 2025 de Bitcoin Goudprijs naar verwachting zal stijgen tot $242.847978.

Bitcoin Gold kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *