Search
Close this search box.
Binance exchange

Binance inloggen

binance logo

Binance heeft in juni 2023 aangekondigd dat het Nederland verlaat, omdat het geen licentie heeft kunnen verkrijgen bij de DNB. Wij raden daarom aan om een account te maken bij Bitvavo of bij Finst, deze partijen hebben een vergunning in Nederland om te opereren en bieden tientallen cryptocurrencies aan.

Je kan via deze link inloggen bij de Binance exchange. Binance is ’s werelds grootste en dominante cryptocurrency exchange in handelsvolume met meer dan 15 miljoen gebruikers. Binance lanceerde in 2017 in de cryptocurrency business in China. Vanwege het verbod op cryptocurrency in China lanceerde het bedrijf zijn hoofdkantoor echter in Malta. Het bedrijf maakt gebruik van een blockchain softwaresysteem genaamd Binance Chain voor digitale handel en uitwisseling. Het softwaresysteem van Binance is ontwikkeld door Changpeng Zhao of CZ, en bovendien de huidige CEO met een vermogen van meer dan $2 miljard.

CZ ontwikkelde het Binance Chainsysteem om een oplossing te bieden voor crypto handelaren met een hoog volume. Het voordeel ten opzichte van andere cryptocurrency exchange platforms is dat Binance meer dan 100 cryptocurrencies aanbiedt. Sommige van de cryptocurrency die u kunt kopen en verkopen omvat; Litecoin, Chainlink, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dogecoin, BNB en nog veel meer. Binance bieden breed scala van diensten aan, niet alleen handelen van digitaal valuta, maar ook staking van cryptocurrencies, crypto-to-crypto handel, peer-to-peer handel, futures en Leveraged Tokens (BLVT) en ETF of met andere woorden exchange traded funds. Zoals u kunt zien heeft deze exchange een enorm aanbod van verschillende diensten, zoals geen andere beurs.

binance homepage

Hoe werkt de Binance exchange?

Om te kunnen handelen op Binance is het essentieel om een Binance account te hebben. Om een Binance account te maken, moet u een e-mail account en een wachtwoord ingeven, na het aanmaken van een account zult u nog niet kunnen handelen totdat uw account geverifieerd is. Om uw account te verifiëren, moet u ofwel één of twee door de overheid uitgegeven ID-documenten zoals uw rijbewijs, paspoort, identiteitskaart, mobiel nummer, en uw woonadres in te dienen.

Voor je registratie is het van belang om de Know Your Customer of KYC-document verificatie pagina in te vullen. Door het doorlopen van dit KYC-document zorg je ervoor dat je een veilige rekening op zet die vrij is van witwaspraktijken, cybercriminaliteit en andere criminele activiteiten. Bij Binance kun je handelen op basis van je verificatieniveau en betaalmethode. Daarom, hoe meer valuta u stort op uw account, hoe minder de limieten.

Momenteel biedt Binance de volgende niveaus aan: 

 1. Level 1: Gebruikers in dit niveau mogen tot 2 BTC per dag opnemen
 2. Level 2: Gebruikers in dit niveau mogen tot 100 BTC per dag opnemen.
 3. Level 3: Voor dit niveau moeten gebruikers contact opnemen met Binance om de verificatie van dit niveau. Na het indienen van een contactformulier, zal Binance overgaan tot het activeren van niveau 3 op een geval per geval basis.

binance trade

Is Binance betrouwbaar?

Binance zal u nooit teleurstellen, zo zorgen ze ervoor dat veiligheid en betrouwbaarheid op de eerste plaats komt. Daarom, hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw account, of technische problemen. Zo heeft de exchange geïnvesteerd in veiligheid om ervoor te zorgen dat uw wallet, cryptovaluta en gegevens veilig zijn. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende mechanismen om de veiligheid van uw account te garanderen.

 • 2FA of tweestapsverificatie is geïntegreerd zodat je jouw mobiele telefoon kan gebruiken voor een extra verificatie wanneer u inlogt op uw Binance account , zo om te voorkomen dat een derde partij toegang krijgt tot uw account.
 • Anti-phishing code. Het bedrijf heeft ook een anti-phishing code opgezet om activiteiten van cybercriminelen te voorkomen.
 • Je kunt de ‘withdrawal whitelist’ aanzetten om vertrouwde wallets in te stellen.
 • Je kunt ook een IP Whitelist inschakelen voor je apparaten dan zal een extra veiligheidscontrole worden uitgevoerd indien een derde partij met een onbekend apparaat toegang probeert te krijgen tot uw account .
 • De Binance servers hebben 256-bit SSL-certificaten om de apparaten van klanten te beschermen tegen hacking of phishing.
 • Ze bieden ook cold wallets aan om cryptocurrency fondsen offline op te slaan om cybercriminaliteit te voorkomen
 • Zij hebben ervaren en deskundige werknemers en klantenondersteuning om u te helpen en oplossing te bieden voor elk probleem.

Binance contact

Naast de veiligheid van uw account en cryptocurrency fondsen, biedt Binance ook 24/7 klantenondersteuning die responsief en deskundig is. Niettemin hebben ze ook cryptocurrency professionals en technisch ondersteunend personeel in dienst om de problemen op te lossen die u kunt tegenkomen. U kunt om klantenondersteuning vragen via:

 • Het community platform omvat Facebook, Instagram, Telegram (@BinanceExchange), Twitter (@binance), YouTube, Reddit en LinkedIn.
 • U kunt ook naar het ondersteuningsplatform gaan om toegang te krijgen tot de helppagina voor hulp bij problemen zoals het ontgrendelen van uw account, het wijzigen van uw e-mailadres en meer. Of gebruik het Binance YouTube-kanaal om toegang te krijgen tot trading tutorials.
 • Ze bieden momenteel geen telefoonnummer en live chat ondersteuning aan. U kunt echter tickets aanmaken via het online formulier, dat ook op de website staat, en vragen worden so snel mogelijk beantwoord via e-mail.
 • Tot slot biedt Binance een aantal FAQ’s en artikelen aan om gebruikers te helpen met het traden van cryptocurrency.

Binance fees

Binance brengt geen kosten in rekening voor een storting. Storten op uw Binance-rekening duurt slechts enkele minuten.

Fiat (euro) stortingen

Je kunt geld storten op je Binance account via Mastercard en Visa; hiervoor betaal je een fee van 1,8%. Binance biedt niet langer SEPA-overschrijvingen aan als betalingsoptie; ze raden aan geld te storten via krediet- of debetkaart. Met het P2P “Peer to Peer” handelsplatform stelt Binance gebruikers in staat om cryptocurrencies direct met andere gebruikers of geverifieerde handelaren te kopen en verkopen. Het P2P platform stelt u in staat om verschillende betalingsopties te gebruiken zoals PayPal, Western Union, Yandex Money, Faster Payment System (FPS), en meer.

Fiat (euro) opnames

Binance biedt meerdere opties voor fiat (euro) opnames via het P2P platform, spijtig genoeg ondersteunen ze geen SEPA-overschrijvingen meer buiten het P2P platform. Een andere opnamemogelijkheid is het direct opnemen van tegoeden met uw creditcard. Als Visa Fast Funds is ingeschakeld, kunnen Binance-gebruikers direct geld opnemen van hun fiat-wallet naar hun creditcard. Voor deze optie betaal je 1% fee op je opname.

Cryptocurrency stortings- en opnamekosten

Binance rekent geen stortingskosten, gebruikers betalen wel een vast bedrag voor elke opname in cryptovaluta en dit om de transactiekosten te dekken van het blockchain netwerk. Opname tarieven worden bepaald door het blockchain netwerk en zijn anders voor elke munt. Bovendien bepaalt het blockchain-netwerk de opnametarieven, en deze kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen.

Binance handelskosten

De vaste transactiekosten voor spot trading bedragen 0,10%. Binance biedt ook een 30-daagse handelsdag korting om zo de transactie en opnamekosten te verlagen. Daarom kunnen de kosten variëren afhankelijk van uw 30-daags handelsvolume. Als je de transactiekosten betaalt met Binance BNB cryptocurrency, heb je recht op 25% korting.

Wat is BNB en waarvoor dient het?

binance coin

BNB werd gecreëerd om gebruikt te worden op de Binance exchange en in het gehele Binance ecosysteem. BNB kan gebruikt worden voor een aantal redenen zowel binnen als buiten het Binance ecosysteem, het is aan u om te kiezen hoe u uw BNB wilt uitgeven. Sinds het debuut van Binance zijn de in BNB betaalde transactiekosten op de beurs lager dan indien je deze zou betalen met een andere cryptomunt of fiat. Je kan niet alleen de transactiekosten met BNB betalen, je kan je BNB ook gebruiken om virtuele cadeaus te kopen en nog veel meer. Volgens onze schatting hebben gebruikers miljoenen BNB uitgegeven aan reisuitgaven, productbetalingen, leningen, incentives, smart contracten en andere transacties. Meer dan twee miljoen klanten hebben BNB gebruikt om handelskosten te betalen, in totaal meer dan 40 miljoen BNB op meer dan 127 miljard transacties op het handelsplatform alleen.

Binance Futures uitleg

Een Binance futurescontract is een soort derivaat van een onderliggende munt waarbij je een overeenkomst maakt om op een bepaalde datum een bepaalde hoeveelheid cryptovaluta te kopen of te verkopen tegen een vooraf vastgestelde prijs. Binance maakt het verhandelen van futures eenvoudig. Alleen Bitcoin – USDT kan worden verhandeld met een hefboom van maximaal 125x, terwijl andere cryptocurrencies kunnen worden verhandeld met een hefboom van maximaal 75x. Een van de grote voordelen van de handel in futurescontracten is dat u met een klein geldbedrag kan handelen en vergelijkbare resultaten kunt behalen. Zo worden futures vaak gebruikt door handelaren om risico’s te beperken tijdens het investeren in digitale valuta.

Staking bij de Binance exchangebinance dark

Staking op Binance stelt u in staat om inkomsten te genereren uit uw crypto holdings. Er zijn in principe drie soorten staking toegankelijk op Binance namelijk DeFi Staking, Locked Staking en Flexible Savings.

Hoe werkt Binance DeFi Staking, en wat is het?
Decentralized Finance (DeFi) is een manier om gebruik te maken van slimme contracten om financiële diensten aan te bieden aan klanten. Bestaande DeFi initiatieven proberen de jaarlijkse winsten voor bepaalde munteenheden te verhogen. Via DeFi Staking biedt Binance een one-stop oplossing aan hun gebruikers om online beloningen te verdienen zonder een on-chain wallet te hebben. Via DeFi Staking zijn je fondsen veilig, zo werkt Binance alleen met de beste DeFi projecten op de markt, en het DeFi systeem wordt constant in real time gecontroleerd om de risico’s van dergelijke projecten te controleren.

Hoe werkt Binance Locked Staking, en wat is het?
De techniek van het vergrendelen van uw digitale activa op een Proof of Stake blockchain voor een vaste lengte van tijd wordt “locked staking” genoemd. Dit helpt niet alleen het netwerk, maar het levert je ook staking beloningen op. Elke cryptocurrency heeft zijn eigen rente op jaarbasis en hoe groter de inzet, hoe hoger de winsten natuurlijk.

Hoe werkt Binance Flexible Savings, en wat is het?
Flexible Savings is een financieel product van Binance waarmee klanten kunnen lenen en rente verdienen. Elke gebruiker kan beginnen geld te verdienen door zijn ongebruikte crypto-activa uit te lenen aan Binance Margin, deze spaarrekening heet Flexible Savings. Om te beginnen met het innen van rente, identificeert u simpelweg uw opgeslagen bitcoin als uitleenbaar. Het programma is aanpasbaar, zodat u op elk moment uw geld kunt opnemen. U ontvangt een bedrag dat de dagelijkse rente van uw investering omvat , dit bedrag wordt in realtime uitgekeerd nadat u uw geld ter beschikking heb gesteld aan Binance Margin.

Binance NFT marktplaats (Nieuw op Binance!)

Binance is een van ’s werelds populairste cryptocurrency exchanges met het meeste aantal gebruikers. Sinds kort heeft dit cryptoplatform dan ook de zogenoemde Binance NFT Marketplace gelanceerd. Via deze NFT Marketplace kan je op Binance handelen in NFT’s. Dit wil zeggen dat je allerlei soorten NFT’s kunt kopen en verkopen op Binance als digitale kunstwerken, gamingproducten en andere verzamelobjecten.

NFT staat voor non-fungible-token en de handel hierin is de laatste tijd razendpopulair. Binance doet er dan ook goed aan het handelsplatform uit te breiden met de Binance NFT Marketplace. Deze NFT marktplaats is onderverdeeld in drie categorieën.

Binance Events

Hier kan je digitale verzamelwerken van bekende NFT kunstenaars kopen en verkopen. Ook kan je hier een bod plaatsen op nieuw gelanceerde NFT’s en exclusieve NFT’s die enkel en alleen op Binance aangeboden worden.

Marketplace

Op de Binance Marketplace kan je andermans NFT’s kopen en verkopen, maar ook je eigen NFT’s maken en deze te koop aanbieden. Je kunt kiezen je zelfgemaakte NFT’s te verkopen voor een vaste prijs of de mogelijkheid geven aan Binance gebruikers om op je NFT’s te bieden.

Mystery Box Playground

De Mystery Box Playground van Binance werkt een beetje hetzelfde als ‘loot boxes’ bij games. Je koopt namelijk voor een bepaald bedrag een mystery box en daar zit vervolgens een willekeurige NFT in met een bepaalde waarde. Je hebt de mogelijkheid de loot box dus te openen of deze ongeopend door te verkopen aan een andere NFT trader.

Veelgestelde vragen

Biedt Binance ook een app voor IOS en Android?binance phone

Ja. Binance heeft een eigen app voor IOS en Android apparaten en deze is beschikbaar in de App Store en in de Google Play store. Je kunt hem ook downloaden via de officiële website van Binance of de QR-code op de webpagina scannen. Als u de desktop app voor macOS, Windows of Linux wenst te installeren, kunt u deze rechtstreeks downloaden van de officiële website van Binance.

Wat kan ik doen in indien een probleem heb met mijn Binance account?
U dient contact op te nemen met de klantenservice of een bericht in te dienen via een ticket met behulp van het online formulier. Dit formulier kan u vinden op de website van Binance en je zal een antwoord ontvangen via e-mail.

Is het mogelijk om Binance te bellen?
De meeste vragen worden beantwoord via e-mail; u kunt echter contact met hen opnemen via het community-platform indien u een dringend probleem hebt. Helaas bied Binance geen ondersteuning aan via telefoon.

Waar is Binance het meest geschikt voor?
Binance is geschikt voor spot trading, staking, het omzetten van cryptocurrency in fiat, future trading, peer-to-peer handel en veel meer. Binance is dus geschikt voor elke soort trader, zowel beginner als gevorderde.

Is de Binance beurs geschikt voor beginners?
Ja, de Binance crypto exchange is gebruiksvriendelijk en veilig, en biedt de gebruiker de mogelijkheid om te schakelen tussen verschillende dashboards zoals een basis- of meer geavanceerde tradersplatform. Zo kan elke gebruiker het platform aanpassen aan ieders behoeften. Deze exchange heeft vele functies die gemakkelijk te beheren, via de FAQ en de doe-het-zelf gids kan je makkelijk te weten komen hoe je deze kan gebruiken.

Hoe maak ik een API aan?
De servers van Binance kunnen via een API worden gekoppeld aan een aantal computertalen en programma’s van derden, zoals trading bots en andere handelssoftware. Apps van derden kunnen toegang krijgen tot de gegevens van je Binance account en zo communiceren met elkaar. Je kunt je portemonnee en transactiegeschiedenis controleren, handelen en geld storten en opnemen via apps van derden. Het proces om een API aan te maken is eenvoudig en neemt slechts ongeveer 5 minuten in beslag.