Basic attention koers verwachting

Basic Attention Token koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Basic Attention Token koers verwachting
Basic attention koers verwachting De Basic Attention Token (BAT) maakt gebruik van de Ethereum blockchain en Brave, een gespecialiseerde webbrowser, die BAT als moedertaal heeft met toegang tot een overvloed aan reclamediensten. BAT’s zijn ontworpen voor uitwisseling tussen gebruikers, adverteerders en uitgevers waardoor reclamebedrijven de aandacht van de gebruiker kunnen vercommercialiseren. Het BAT-team wil digitale reclame lanceren in het tijdperk van de cryptocurrency om de gepercipieerde mislukkingen in de status quo marketing praktijken te verbeteren en adverteerders te wapenen met verbeterde demografische targeting en content delivery tools. BAT houdt bij hoe gebruikers omgaan met reclamecontent en slaat die gegevens op in een gedistribueerd grootboek dat bedoeld is om ervoor te zorgen dat consumenten minder irrelevante advertenties ervaren. Inzetten op de hoge koersverwachtingen van BAT? Basic attention token kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is BAT?

Basic Attention Token (BAT) is het native utility token van Brave, een gratis, open-source webbrowser gebouwd om u te voorzien van een snellere, veiligere, meer private en meer rechtvaardige internet surfervaring. Digitale reclame is kapot en Brave heeft een nieuw, op blokketen gebaseerd model ontwikkeld om het te repareren. Brave blokkeert actief advertenties, malvertenties en trackers, zodat uw browseactiviteit veilig, privé en snel is. De Brave-browser is gebouwd met behulp van Chromium, de open-sourcesoftware die Google Chrome van stroom voorziet, zodat al uw favoriete plug-ins en extensies naadloos werken. U hoeft alleen maar Brave te downloaden en te beginnen met browsen. Brave is een gratis, open-source webbrowser die is gebouwd om u een snellere, veiligere, meer persoonlijke en meer rechtvaardige internetbrowserervaring te bieden. Basic Attention Token (BAT) is de oorspronkelijke utility token. Digitale reclame is kapot en Brave heeft een nieuw, op blokketen gebaseerd model ontwikkeld om het te repareren. Laten we even de tijd nemen om de belanghebbenden in het huidige digitale landschap te identificeren en de problemen waarmee ze worden geconfronteerd te schetsen, dan kunnen we een duik nemen in hoe de Brave browser en BAT een beter internet leveren.

BAT koers verwachting 2021 – 2025

BAT is, net als de rest van de markt, gebonden aan de heup van de bitcoin’s prijsactie. Als bitcoin aan een andere stierenrennen begint, kan BAT er ook op hopen. Bitcoin heeft meestal een afkoelingsfase na zijn mega stierenrennen en dat is wanneer de altcoins het overnemen en een velddag met de stieren hebben, vaak een verdubbeling of verdrievoudiging van hun prijs binnen enkele dagen. Met het uitbreken van de pandemie werd de wereld een paar maanden lang in een winterslaap gestuurd en dat weerspiegelde zich negatief in de cryptokringen, waardoor de bitcoin bergafwaarts werd gestuurd, terwijl we zelfs 40% van de dagelijkse verliezen zagen. De situatie stabiliseerde zich echter snel en de bitcoin nam de crypto-markt weer op, terwijl de vaandeldrager de crypto’s weer naar boven haalde. We zitten sinds de zomer in een grote stierenloop en als we naar de analytici van de sociale media en de journalistieke bureaus luisteren, zijn we ver weg van het lokale hoogtepunt.

Wat betekent dit voor de BAT-prijs in 2021?

Zolang bitcoin de hoofdrol speelt en naar boven trekt, is er weinig ruimte voor BAT om te schitteren. Het zal echter zijn waarde in USD verhogen dankzij de algemene stijging van de cryptoprijzen. Desalniettemin zal de BBT/IBT-verhouding waarschijnlijk dalen, mogelijk tot een historisch dieptepunt. Dit betekent dat het best is om uw fondsen in bitcoin te houden tot het zijn voorlopige piek bereikt, waardoor de deuren opengaan voor de altcoins om de scène te betreden. Basic Attention Token zal tot de topkandidaten behoren om grote winsten te boeken, aangezien het geld meestal van bitcoin-winsten naar blue chip altcoins en big cap-munten stroomt voordat het naar beneden druppelt naar de minder bekende en kleinere projecten. Het merendeel van de projecten zal mislukken – sommige startups worden alleen maar opgericht om fondsen te verzamelen en te verdwijnen, sommige zouden de concurrentie niet aankunnen, maar de meeste zijn gewoon ideeën die er op papier goed uitzien, maar in werkelijkheid nutteloos zijn voor de markt.

Voorspelling van de BAT-prijs

Aangezien de markt volledig onvoorspelbaar is, is het voorspellen van de prijs van cryptokronen meer een gok en een geluk dan een door gegevens aangedreven gok. Laten we eens een blik werpen op de eminente publicaties en persoonlijkheden, en hun voorspellingen met betrekking tot de BAT-prijs, die ons een ander gezichtspunt geven om te overwegen: Walletinvestor Walletinvestor is een populaire website die op technische analyses gebaseerde prijsvoorspellingen van verschillende cryptocurrencies doet en heeft traditioneel een sceptische kijk op de meeste munten, maar niet op BAT. Volgens hen wordt verwacht dat de BAT ongeveer hetzelfde blijft en rond de 0,23 dollar per munt in een jaar zweeft. Tradingbeasts De handel in dieren laat zien dat de BAT binnen een jaar ongeveer $0,23 kan leviteren, wat betekent dat het in wezen zijdelings zal handelen in het volgende jaar. Cryptoground Cryptoground voorspelt dat de BBT rond het huidige niveau zou kunnen zweven en tegen het einde van 2020 0,21 dollar zou kunnen bereiken. Ze voegden zelfs hun versie van de BAT-prijsvoorspelling 2024 toe, waarin ze verklaarden dat de BAT tegen 2024 misschien wel $0,91 zou kunnen bereiken, een 4,5x verhoging van de huidige prijs. DigitalCoinPrice Digitalcoinprice gaf een neutrale voorspelling die zegt dat tegen 2020 de BAT misschien wel het bijna dubbele bedrag aan dollars waard is dan nu – ongeveer 0,36 dollar per penning. OKB kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.
Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *