Search
Close this search box.

Bancor koers verwachting

Bancor is gemaakt met het doel om te gebruiken in de internationale handel als een eenheid binnen het multilaterale clearing systeem. Ook bekend als “market maker” dapp, stelt het de gebruikers in staat om smart tokens te kopen of verkopen tegen prijzen die overeenkomen met de grote beurzen. In tegenstelling tot het traditionele uitwisselingssysteem, stelt Bancor de gebruikers in staat om een ingebouwd smart contract-gebaseerd liquiditeitsmechanisme te creëren, dat in werking wordt gesteld door het kopen en verkopen van BNT tokens.

Bancor logo

Bancor heeft een zeer ambitieuze roadmap gepland voor 2020, die zou kunnen leiden tot vooruitgang in nieuwe regionale strategieën, de integratie van nieuwe tokens, het cultiveren van innovatieve partnerschappen en het verbeteren van BNT’s algehele kanaal aanwezigheid. BNT token is compatibel met alle ERC20 tokens, wat een netwerk van onderling verbonden tokens en snelle en geautomatiseerde conversies mogelijk maakt.

Bancor kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Bancor?

Bancor is een op blockchain gebaseerd systeem voor ontdekking en een liquiditeitsmechanisme dat meerdere smart-contract platforms ondersteunt, wat bijdraagt aan het gemak ervan. Het beoogt een standaard te zijn voor andere ERC-20 tokens om te volgen.

De flexibiliteit van deze blockchains maakt het mogelijk om tokens in reserve te vergrendelen en smart tokens uit te geven op het Bancor cryptocurrency systeem, waardoor iedereen de smart token kan kopen of liquideren in ruil voor een van zijn reserve tokens onmiddellijk. Het protocol zou tokenconversie mogelijk kunnen maken zonder het koper-verkoper-ecosysteem te vervullen, aangezien de transacties plaatsvinden via de eerder genoemde slimme contracten.

Bancor voorspelling door experts

Bancor bereikte onlangs een marktkapitalisatie van 20,8 miljoen USD, op dit moment gerangschikt op 151 in termen van marktkapitalisatie. Laten we eens kijken wat de crypto voorspellingssites te zeggen hebben over de waarde van BNT tegen het einde van 2020:

#1 Crypto Ground

Crypto Ground is populair als een crypto voorspellingssite, die een bepaalde muntprijs in de toekomst voorspelt. Ze hebben voorspeld dat Bancor in een jaar $ 0,6684 zou kunnen bereiken en in 5 jaar, BNT $ 16,20 zou kunnen bereiken.

#2 Digital coin price

Digital Coin Price, aan de andere kant, heeft een vergezocht standpunt en heeft de waarde van Bancor voorspeld tot 2026. Zij voorspelden dat Bancor tegen 2020 $ 0,659 zou kunnen bereiken en in 5 jaar tijd zou BNT $ 0,585 kunnen bereiken, waarna het een beetje zou kunnen stijgen tot $ 0,587 in 2026.

#3 Coin Fan

Coin Fan heeft een te optimistische voorspelling voor Bancor, waar ze denken dat BNT $59 kan bereiken in 2020, wat overkomt als een zeer optimistische bullish voorspelling.

#4 Wallet Investor

Wallet Investor is aan een licht pessimistische bearish kant als het gaat om de voorspelling. Zij hebben verklaard dat Bancor tegen het einde van 2020 zou kunnen dalen tot $0,0363.

Bancor koers verwachting 2024

Zoals eerder vermeld, lijkt Bancor heel toegewijd en toegewijd, zoals blijkt uit de roadmap, waar ze hebben verklaard dat ze plannen hebben om de sociale functies en token creatie functies in het eerste kwartaal van 2022 te verbeteren. Deze functies kunnen worden geïmplementeerd op hun web app in Q1 2022. In het tweede kwartaal van 2022, wordt cross-blockchain ondersteuning geschat om live te gaan.

Zelfs Bancor en EOS hebben plannen om samen te werken voor cross-chain liquiditeit. Dit zou de mainstream-adoptie van blockchain-technologie mogelijk maken. De samenwerking tussen EOS en Bancor zou ook kunnen leiden tot andere innovaties die gericht zijn op sociale impact. Verwacht wordt dat Bancor tegen 2022 $ 6,478 zal hebben bereikt.

Koers Bancor

In de afgelopen maanden heeft de Bancor koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Bancor inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 100 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Bancor is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 173,036,088  Bancor coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Bancor koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Bancor nieuws, dan lijkt de Bancor toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Bancor prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Bancor koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Bancor nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Bancor positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Bancor nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Bancor koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Bancor koersprijs een sterke groei doormaakt. De Bancor toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Bancor verwachting 2024 – 2025

Bancor werkt aan het verbinden van een aantal blockchain ecosystemen. 2024 gaat groots blijken en opgewaardeerd voor de Bancor gemeenschap. Ze zouden in staat kunnen zijn om de meeste delen van de wereld te bereiken. De groei van de gebruikersadoptie zou op rolletjes kunnen lopen en er zouden grote namen geassocieerd kunnen worden met Bancor in integraties en partnerschappen.

Dit zou Bancor een stuk hoger op de ranglijst kunnen brengen in termen van marktkapitalisatie. Bancor zou in 2024 één van de 70 grootste cryptocurrencies kunnen zijn. Tegen 2020 zou Bancor $6,47 kunnen bereiken, wat een nieuwe prestatie voor Bancor zou kunnen zijn.

Bancor prijsvoorspelling suggereert dat de Bancor prijs op lange termijn 2982,998227% in de BNT prijswaarde is met een investering van 5 jaar. Dit betekent dat in het jaar 2025 de Bancor koers naar verwachting $ 16,138 zal bedragen.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce