Augur koers verwachting

Augur koers verwachting

Home » Blockchain & Crypto » Augur koers verwachting

Augur koers verwachting

In 2014 besloten Jack Peterson en Joe Krug een blokketen-analoog van een gokplatform te maken. Ze waren er zeker van dat een blokketen-gebaseerd weddenschappensysteem meer voordeel zou opleveren voor de gebruikers dankzij de decentralisatie. Vijf jaar geleden maakte dit idee een echte sensatie, dus besloten ze een platform te lanceren op basis van Ethereum, en Vitalik Buterin meldde zich vrijwillig aan om hun adviseur te worden.

In 2015 lanceerde het Ethereum-netwerk het eerste slimme contract van het project Augur (ter ere van de Romeinse Augur-waarzeggers). In datzelfde jaar voerden de ontwikkelaars een ICO uit en slaagden erin om ongeveer 8,8 miljoen REP-munten te verkopen voor ongeveer 5 miljoen dollar. Het project is zo succesvol geworden dat Augur is veranderd in een van ‘s werelds meest populaire gokplatform, en REP is 46e cryptocurrency per market cap (vanaf 09/12/2019).

Dus, met Augur, kunnen sommige gebruikers een collectieve mening over een bepaalde gebeurtenis te weten komen, terwijl anderen hun mening kunnen geven en, als ze gelijk blijken te hebben, er geld voor verdienen.

Hier volgt een meer gedetailleerde uitleg over wat het Augur-platform is, en hoe het werkt:

Augur kopen kan het goedkoopst bij deze exchange.

Wat is Augur

Augur is een set van open-source slimme contracten, gecodeerd in soliditeit, die kunnen worden ingezet op de Ethereum-blokketen. Deze slimme contracten verrekenen bij uitvoering de betalingen in ETH met de deelnemende gebruikers.

Augur werkt met twee cryptocurrencies. REP (of reputatie) is een staking token dat door verslaggevers wordt gebruikt om geschillen over de uitkomsten van de voorspellingsmarkt op te helderen. Gebruikers vergrendelen REP-munten in escrow en zetten ze zo in om de uitkomst van een bepaalde gecreëerde markt te claimen. Er is een specifieke incentive-structuur opgenomen in het augur-platform die rapportering over correcte resultaten beloont, rapportering over onjuiste resultaten bestraft, en passieve houders die niet inzetten op geschillen en vorken bestraft.

Het augur protocol wordt ondersteund door The Forecast Foundation – een groep van ontwikkelaars die bijdragen aan het onderhoud en de ontwikkeling van het protocol, maar het niet bezitten of controleren. De stichting ontvangt geen vergoedingen van het protocol en heeft geen rol in de werking van onder andere gecreëerde markten.

Augur Koers verwachting 2021 – 2025

Op dit moment heeft de altcoindmarkt een dalende trend, dus het is mogelijk dat de REP-prijs tot het einde van het jaar gelijk blijft. Zo zou de REP-prijs in 2020 een weerstandsniveau van 20 dollar kunnen overwinnen.

Is Augur een goede investering? De kosten van REP-munten hangen direct samen met de vraag naar het platform, en de vooruitzichten zijn veelbelovend.

Augur werkt al met de sportweddenschappen Veil, Guesser en Blitzpredict. Daarnaast lanceerden de ontwikkelaars het PdotIndex-project, dat beroemdhedencijfers berekent, en Reporters, waarin voorspellingen worden gedaan over de groei van de waarde van topcryptocurrencies. Dat wil zeggen dat er actief gebruik wordt gemaakt van technologie en dat de reikwijdte ervan zich uitbreidt.

In tegenstelling tot conventionele weddenschapsplatformen is Augur echt open en gedecentraliseerd. Elke gebruiker met ETH kan een markt creëren of een weddenschap plaatsen. Het risico op fraude wordt geminimaliseerd door het werk van een groot aantal scheidsrechters (nu zijn er ongeveer 200) en de mogelijkheid om de resultaten van de prognose te betwisten. En de prijzen op Augur zijn veel lager dan op de reguliere sweepstakesites. Ze worden immers bepaald door marktmakers, en het is voordelig voor hen om zoveel mogelijk aandelen te krijgen.

Kapitalisatie van de weddenschappenmarkt is $113 mln. Als gewone bookmakers Augur gaan gebruiken, kan de waarde van het interne teken enorm groeien.

Augur kopen? Dat kan het goedkoopst bij deze exchange.

 

Lennard
Lennard

Woont in Vietnam, interesse in cryptocurrency en passief inkomen.

Meer berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *