Aelf koers verwachting

Aelf crypto coin

AELF is een aanpasbaar besturingssysteem bedoeld voor de werking van blockchains. De technologie die de basis vormt van de ELF cryptocurrency bestaat uit twee innovaties: zijketens en een uniek bestuurssysteem. Het maakt gebruik van een Delegated Proof-Of-Stake consensus systeem, dat bijdraagt aan een meer aanpasbaar bestuur. aelf cryptocurrency is opgericht door Ma Haobo, die ook Hoopox heeft opgericht en als CTO van GemPay en AllCoin heeft gediend.Aelf crypto coin

ELF heeft veel gerenommeerde kapitaalbedrijven aangetrokken, zoals Draper Dragon en FGB Capital, die in de tokenverkoop hebben geïnvesteerd. Hoewel ELF nieuw is in de race, geeft de steun van deze grote investeringsfirma’s het een solide naam en steun. De namen die geassocieerd worden met ELF hebben het vertrouwen van de investeerders gewonnen.

Aelf kopen? Dit kan het beste bij de Internationale exchange Binance

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 204 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce
Kucoin Kucoin Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 744 Kucoin

Wat is Aelf?

aelf is een van de onlangs gelanceerde cryptocurrencies die crypto-enthousiastelingen aantrekt na zijn massale commerciële adoptie-initiatief. De munt lijkt voorop te lopen op het technologiefront met een hogere blockchain-efficiëntie, daarom wordt ook verwacht dat het de Linux van Blockchains wordt.

Aelf: De basis

aelf is een besturingssysteem voor blockchains die kunnen worden aangepast door hun respectieve gebruikers. Haar cryptocurrency wordt aangeduid met het symbool ELF, met een totale voorraad van 250 miljoen ELF.

Het werd gelanceerd op 21 december, 2017 op meerdere beurzen in China zonder enige ICO en kreeg in plaats daarvan particuliere investeerders aan boord. Dit zorgde voor een betere naleving omdat KYC werd gedaan voor alle investeerders, waarvan de meeste geaccrediteerd waren, met een goede staat van dienst in tokeninvesteringen.

Het maakt gebruik van het Delegated Proof-Of-Stake consensus systeem en sidechains voor een uniek en aanpasbaar governance systeem. Het biedt een efficiënt en geoptimaliseerd multi-chain parallel verwerkingssysteem met cross-chain communicatie

De systeemkosten van smart contracts, transactiekosten & cross-chain data transfer kosten worden betaald in ELF tokens.

Aelf Ontwikkeling

aelf is ontwikkeld door Ma Haobao, die ook de CEO van Hoopox is. Het team wordt gesteund door een sterke adviesraad met onder andere Michael Arrington (CEO van TechCrunch en stichtend partner van FGB Capital). Het team zegt te werken aan het ontketenen van het potentieel van de blockchain in massatoepassingen en industrieën.

aelf werkt nu samen met Innovation Alliance om de acceptatie van blockchain-technologie te vergroten, wat uiteindelijk de adoptie van aelf’s blockchain zal verhogen.

Het team is gericht op de ontwikkeling van aelf om andere ketens in het ecosysteem te verbeteren door het verstrekken van een sjabloon en infrastructuur voor de interactie tussen de sidechains.

Aelf Technologie

Smart Contracts zetten dApps op met behulp van sidechains die redundante wederzijdse interferentie voorkomen. Slimme contracten worden uitgevoerd door één mainchain en talrijke sidechains. De aelf mainchain kan elke andere blockchain opnemen, terwijl de sidechains onafhankelijk draaien en zich alleen richten op specifieke contracten. Dit wordt de “één keten naar één smart contract”-technologie genoemd.

De schaalbare mijnknooppunten van de mainchain die DPoS draaien op een cluster van computers, beveiligen het hele systeem en ook de sidechains. Dit consensusmodel verbetert de efficiëntie van de gedelegeerde nodes die de mainchain beschermen. sidechain dynamische indexering koppelt de sidechain aan de mainchain.

Gedelegeerde Proof-of-Stake (DPoS) maakt Consensus Protocol mogelijk dat ELF token houder laat beslissen welke nodes mijnbouwnodes worden. De nodes waarop gestemd is, bepalen de verdeling van mijnbouwbonussen onder de rest van de nodes en tokenhouders.

Aelf koers verwachting 2023 – 2025

Als we afgaan op de verschillende ELF-prijsvoorspellingsgrafieken, zal de waarde van de ELF-munt in het komende jaar stijgen tot $ 2,103004. De cryptocurrency markt is volatiel en onvoorspelbaar, maar dit is iets heel normaals. ELF lijkt een goede investering te zijn, omdat de geprojecteerde prijs in 5 jaar zo hoog is als $ 5,723698.

De voorspelling van de aelf-prijs suggereert dat de aelf-prijs op lange termijn 1407,591417% stijgt in de ELF-prijswaarde met een investering van 5 jaar. Dit betekent dat de aelf-koers in het jaar 2023 naar verwachting $5,723698 zal bedragen. U kunt de vooruitgang van aelf volgen door het toe te voegen aan uw portefeuille.

U kunt een fatsoenlijk bedrag mijnen als u vandaag in deze cryptocurrency uitgeeft. De gemakkelijk te begrijpen interface van CoinSwitch helpt bij een betere beoordeling van de potentiële risico’s en voordelen van elke cryptocurrency en helpt u beter te beslissen over welke valuta u moet investeren.

Koers Aelf

In de afgelopen maanden heeft de Aelf Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Aelf inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 200 van alle cryptocurrency coins. De marktwaarde van Aelf is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 248 miljoen bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 544,480,200 Aelf coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op Coinmarketcap.com Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Aelf koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Aelf nieuws, dan lijkt de Aelf toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Aelf prijs.

Om in te kunnen spelen op eventuele Aelf koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Civic Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Aelf positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Aelf nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Aelf koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Aelf koersprijs een sterke groei doormaakt. De Aelf toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

Aelf kopen? Dit kan het beste bij de Internationale exchange Binance

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 204 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce
Kucoin Kucoin Veel gebruikte exchange wereldwijd. 8.7 744 Kucoin

Aelf Roadmap

In de Aelf- zeker zijn er vier hoofdfasen. Elke fase heeft zijn eigen doelstellingen en doelen.

Fase 1 was de beginfase waarin Aelf zijn whitepaper voorstelde, het ELF-token en het Aelf-snoepsysteem lanceerde. In Fase 2 werd het Aelf testnet gelanceerd, samen met het AEDPoS consensusmechanisme. In fase 3 begint Aelf met de voorbereidingen voor de lancering van hun hoofdnet en zijketensystemen. In fase 4 werd het officiële hoofdnet gelanceerd.

In de routekaart van Aelf wordt niets vermeld over de toekomstige doelstellingen, welke innovaties en oplossingen ze nog meer aan hun project willen toevoegen. Het bedrijf moet zijn routekaart updaten omdat de Aelf-gemeenschap en de houders graag willen weten wat Aelf in de toekomst gaat doen.