Search
Close this search box.

AELF Koers Verwachting [Update 2024!]

Aelf crypto coin

AELF is een aanpasbaar besturingssysteem bedoeld voor de werking van blockchains. De technologie die de basis vormt van de ELF cryptocurrency bestaat uit twee innovaties: zijketens en een uniek bestuurssysteem. Het maakt gebruik van een Delegated Proof-Of-Stake consensus systeem, dat bijdraagt aan een meer aanpasbaar bestuur. aelf cryptocurrency is opgericht door Ma Haobo, die ook Hoopox heeft opgericht en als CTO van GemPay en AllCoin heeft gediend.Aelf crypto coin

ELF heeft veel gerenommeerde kapitaalbedrijven aangetrokken, zoals Draper Dragon en FGB Capital, die in de tokenverkoop hebben geïnvesteerd. Hoewel ELF nieuw is in de race, geeft de steun van deze grote investeringsfirma’s het een solide naam en steun. De namen die geassocieerd worden met ELF hebben het vertrouwen van de investeerders gewonnen.

aelf (ELF) heeft een huidige prijs van $0,52 en een totale marktwaarde (Coinmarketcap) van $367.002.737. aelf is een veelbesproken crypto en het volume van de afgelopen 24 uur was $44.661.980. De hoogste koers ooit van aelf is $2,60. Lees hieronder meer over de crypto en wat onze voorspellingen zijn voor de komende jaren. Gaat de crypto de alltime high van $2,60 voorbij? Lees snel verder!

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Wat is Aelf?

aelf is een van de onlangs gelanceerde cryptocurrencies die crypto-enthousiastelingen aantrekt na zijn massale commerciële adoptie-initiatief. De munt lijkt voorop te lopen op het technologiefront met een hogere blockchain-efficiëntie, daarom wordt ook verwacht dat het de Linux van Blockchains wordt.

Basis

aelf is een besturingssysteem voor blockchains die kunnen worden aangepast door hun respectieve gebruikers. Haar cryptocurrency wordt aangeduid met het symbool ELF, met een totale voorraad van 250 miljoen ELF.

Het werd gelanceerd op 21 december, 2017 op meerdere beurzen in China zonder enige ICO en kreeg in plaats daarvan particuliere investeerders aan boord. Dit zorgde voor een betere naleving omdat KYC werd gedaan voor alle investeerders, waarvan de meeste geaccrediteerd waren, met een goede staat van dienst in tokeninvesteringen.

Het maakt gebruik van het Delegated Proof-Of-Stake consensus systeem en sidechains voor een uniek en aanpasbaar governance systeem. Het biedt een efficiënt en geoptimaliseerd multi-chain parallel verwerkingssysteem met cross-chain communicatie

De systeemkosten van smart contracts, transactiekosten & cross-chain data transfer kosten worden betaald in ELF tokens.

Ontwikkeling

aelf is ontwikkeld door Ma Haobao, die ook de CEO van Hoopox is. Het team wordt gesteund door een sterke adviesraad met onder andere Michael Arrington (CEO van TechCrunch en stichtend partner van FGB Capital). Het team zegt te werken aan het ontketenen van het potentieel van de blockchain in massatoepassingen en industrieën.

aelf werkt nu samen met Innovation Alliance om de acceptatie van blockchain-technologie te vergroten, wat uiteindelijk de adoptie van aelf’s blockchain zal verhogen.

Het team is gericht op de ontwikkeling van aelf om andere ketens in het ecosysteem te verbeteren door het verstrekken van een sjabloon en infrastructuur voor de interactie tussen de sidechains.

Technologie

Smart Contracts zetten dApps op met behulp van sidechains die redundante wederzijdse interferentie voorkomen. Slimme contracten worden uitgevoerd door één mainchain en talrijke sidechains. De aelf mainchain kan elke andere blockchain opnemen, terwijl de sidechains onafhankelijk draaien en zich alleen richten op specifieke contracten. Dit wordt de “één keten naar één smart contract”-technologie genoemd.

De schaalbare mijnknooppunten van de mainchain die DPoS draaien op een cluster van computers, beveiligen het hele systeem en ook de sidechains. Dit consensusmodel verbetert de efficiëntie van de gedelegeerde nodes die de mainchain beschermen. sidechain dynamische indexering koppelt de sidechain aan de mainchain.

Gedelegeerde Proof-of-Stake (DPoS) maakt Consensus Protocol mogelijk dat ELF token houder laat beslissen welke nodes mijnbouwnodes worden. De nodes waarop gestemd is, bepalen de verdeling van mijnbouwbonussen onder de rest van de nodes en tokenhouders.

Roadmap

In de Aelf- zeker zijn er vier hoofdfasen. Elke fase heeft zijn eigen doelstellingen en doelen.

Fase 1 was de beginfase waarin Aelf zijn whitepaper voorstelde, het ELF-token en het Aelf-snoepsysteem lanceerde. In Fase 2 werd het Aelf testnet gelanceerd, samen met het AEDPoS consensusmechanisme. In fase 3 begint Aelf met de voorbereidingen voor de lancering van hun hoofdnet en zijketensystemen. In fase 4 werd het officiële hoofdnet gelanceerd.

In de routekaart van Aelf wordt niets vermeld over de toekomstige doelstellingen, welke innovaties en oplossingen ze nog meer aan hun project willen toevoegen. Het bedrijf moet zijn routekaart updaten, omdat de Aelf-gemeenschap en de houders graag willen weten wat Aelf in de toekomst gaat doen.

AELF prijs verwachting voor de komende jaren

De AELF prijs verwachting voor de komende jaren ziet er ondanks het nieuws erg positief uit. In 2024 is er veel gebeurd, maar nu komt 2024 eraan. In dit jaar is de kans groot dat we veel positieve veranderingen gaan zien als je het hebt over AELF. 

Over de AELF prijs verwachting van de komende jaren kan veel gezegd worden, maar er is nog niet zoveel duidelijk. Daarom hebben we naar een aantal factoren gekeken die van pas komen als het gaat om de koers van AELF voor de komende tijd. 

AELF koers verwachting 2024

De AELF koers verwachting 2024 ziet er tot nu toe nog best goed uit. Het is nog te vroeg om precieze cijfers te geven, maar we kunnen in ieder geval een positieve uitkomst verwachten door het jaar heen. 

Vooral als het nieuws geen roet in het eten gaat gooien, kan er een grote stijging voor AELF komen de komende jaren. Het is echter nooit precies te zeggen wat het nieuws en de markt gaan doen. 

AELF koers prognose 2025

Over de AELF koers prognose 2025 kunnen we ook nog niet zoveel zeggen. We kunnen wel zeggen dat het een bijzonder jaar kan worden voor AELF. Aangezien het nog een tijdje in de toekomst is, is hier helaas nog niet zo veel duidelijk over geworden. 

Als het zo verder gaat met de waardering van AELF binnen de markt, kan 2025 een goed jaar beloven te zijn. Natuurlijk is het nog niet met zekerheid te zeggen wat er gaat gebeuren, maar het ziet er positief uit. 

AELF koers verwachting tot en met 2030

De AELF koers verwachting 2025-2030 is natuurlijk ver in de toekomst. Des te verder in de toekomst het is, des te lastiger het wordt om er een vinger op te leggen. Als de community rondom AELF zo blijft groeien, is het te verwachten dat groei te behalen is voor AELF. Gelukkig gaat de toekomst ons dit vertellen. 

Jaar Minimumprijs Gemiddelde prijs Maximumprijs
2023 $0.54 $1.20 $1.32
2024 $1.29 $1.46 $1.53
2025 $1.76 $1.90 $2.03
2026 $2.30 $2.62 $2.70
2027 $2.30 $2.62 $2.70
2028 $2.84 $3.26 $3.30
2029 $4.05 $4.46 $4.50
2030 $5.84 $6.13 $6.25

De verwachting tot en met 2030 komt van Digitalcoinprice.com (7 dec 2023)

Gaat AELF stijgen?

Het is natuurlijk leuk om een AELF prognose te lezen, maar gaat AELF stijgen? Hier is nog niet specifiek een vinger op te leggen. Wat we wel zien is dat de crypto markt flink aan het groeien is. Een stijging in prijs voor AELF is dus niet onrealistisch. 

Voornamelijk als AELF haar eigen markt op deze manier uit blijft breiden, kan dit grote voordelen voor ze opleveren. Met name als investeerder kan dit positief zijn voor de koers van AELF. 

AELF kopen of niet?

Veel mensen zullen zich afvragen; AELF kopen of niet, wat is verstandig? Helaas is hier voor ons ook niet zoveel over te zeggen. De toekomst kan veel brengen voor AELF, maar hiervoor zullen ze wel de juiste zetten moeten zetten. 

Wat we hier dus over kunnen zeggen, is dat AELF kopen of niet vooral aan jezelf is. Het kan een goede keuze zijn als je wilt investeren in crypto, maar overweeg je keuze wel goed. Leg hierbij de voordelen en risico’s naast elkaar. Vanuit hier kun je de beslissing maken of je gaat investeren of niet. 

Gebruik hiervoor de AELF prognose vooral voor je eigen voordeel. Hou daarnaast het nieuws binnen de crypto markt en AELF in het specifiek in de gaten als je wilt investeren. 

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce