Search
Close this search box.

Aave koers verwachting

Aave is een gedecentraliseerd financieel protocol dat mensen in staat stelt om crypto te lenen en uit te lenen. Kredietverstrekkers verdienen rente door digitale activa in speciaal gecreëerde liquiditeitspools te deponeren. Leners kunnen dan hun crypto als onderpand gebruiken om een flashlening af te sluiten met behulp van deze liquiditeit.

Aave (wat “ghost” betekent in het Fins) stond oorspronkelijk bekend als ETHLend toen het in november 2017 werd gelanceerd, maar de rebranding naar Aave gebeurde in september 2018. (Dit helpt te verklaren waarom de tikker van deze token zo verschillend is van zijn naam!)

AAVE geeft houders korting op de kosten van het platform, en dient ook als governance token – om de eigenaren inspraak te geven in de toekomstige ontwikkeling van het protocol.

Inzetten op de hoge koersverwachtingen van Aave? Aave kopen kan het goedkoopst bij deze exchange of via deze exchange.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce

Voorspelling van Aave 2024 – 2025

Voordat we ons verdiepen in een meer gedetailleerde Aave-prijsvoorspelling, bieden we een korte samenvatting van de geschiedenis van CVIX, het mechanisme van de berekening ervan, en ook een paar belangrijke tips over hoe te handelen wanneer CVIX laag is.

In feite was het de vertegenwoordiger van de traditionele markten, de Chicago Board Options Exchange, die diende als geboorteplaats van de Volatility Index (VIX). Het primaire doel van de VIX is het efficiënt meten van de verwachtingen van de marktpartijen met betrekking tot de koersbeweging van de S&P 500-index in de komende 30 dagen. Een snelle herinnering dat de S&P 500 aantoonbaar de belangrijkste aandelenindex is die de prestaties van de Amerikaanse top 500-bedrijven, zoals Google, Facebook en Apple, weerspiegelt.

Rekening houdend met de eisen en specificiteit van de Crypto-markt hebben we de VIX opnieuw uitgevonden. We hebben de oorspronkelijke VIX gebruikt als basis en hebben er de shows aan toegevoegd die zijn afgeleid van de crypto-markt die zich de afgelopen jaren dynamisch heeft ontwikkeld. De CVIX weerspiegelt effectief de 30-dagen achterwaartse volatiliteit binnen het 10% bereik.

We berekenen de gemiddelde maandprijs voor Aave en analyseren het aantal afwijkingen in de aangegeven range. De hoeveelheid schommelingen die op een bepaald moment in de markt aanwezig is, speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de waarde van de CVIX, omdat het de mate van negatieve spanning onder de marktdeelnemers aangeeft die we gewoonweg de angst noemen, de belangrijkste drijvende kracht achter de volatiliteit.

We hebben CVIX in ons prijsvoorspellingsmodel opgenomen vanwege een aantal belangrijke factoren:

Het is aantoonbaar een van de meest effectieve instrumenten voor het bepalen van de crowdverwachtingen, een kritisch element van de koersbeweging.De index houdt ook rekening met de gebeurtenissen in de Crypto-markt die een bewezen en toenemende correlatie hebben met de Bitcoin-prijsactie, een dominante cryptocurrency die een grote invloed heeft op de altcoin-markt, waaronder die van Aave.

De bullish convergence ontstaat wanneer de CVIX daalt, terwijl de prijs naar boven toe begint te plotten. In dat geval zal ons algoritme concluderen dat er een grote waarschijnlijkheid is dat de opwaartse actie over de aangewezen periode zal plaatsvinden.

Koers Aave

In de afgelopen maanden heeft de Aave Koers een extreme groei doorgemaakt. Op dit moment is Aave inmiddels dan ook al terug te vinden in de top 25 van alle cryptocurrency Aaves. De marktwaarde van Aave is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 4 miljard  bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Op dit moment zijn er in totaal 12,445,953  coins in omloop, deze cijfers zijn terug te vinden op coinmarktcap.nl. Het merendeel van deze cryptomunt wordt verhandeld op de Binance exchange. Ook is het mogelijk om 24/7 de Aave koers in de gaten te houden op de website van Binance, Bitvavo, Kraken, Coinbase en andere exchanges waar het verhandeld kan worden.

Kijkend naar het laatste Aave nieuws, dan lijkt de Aave toekomst uiterst rooskleurig. Vele experts zijn positief over de crypto en het begint steeds meer acceptatie te verkrijgen. Dit heeft een erg positieve invloed op de Aave prijs.

Om in te kunAave spelen op eventuele Aave koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste Aave Nieuws nauwlettend in de gaten te houden. Wanneer Aave positief in het nieuws is, kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om extra bij te kopen en later te verkopen. Om op de hoogte te blijven van het laatste Aave nieuws kun je terecht op deze pagina. Ook kun je hier de actuele Aave koers 24/7 bekijken.

De marktwaarde van de crypto is nog vrij klein te noemen in vergelijking met Bitcoin, maar is het wel duidelijk dat de Aave koersprijs een sterke groei doormaakt. De Aave toekomst is er dus zeker ééntje om nauwlettend in de gaten te houden.

De Aave koersverwachting in 2024 – 2025

De crypto markt is altijd volatiel, gezien deze in het algemeen nog kleiner is dan andere markten waardoor de prijzen sterker kunnen stijgen en dalen. Het is daarom altijd goed te kijken naar de ontwikkelingen en de toekomst om te wat te zeggen over een prognose. De technische analyse van Aave ziet er positief uit als er wordt gekeken op de lange termijn.

Het verhandelen van een Aave op korte termijn is altijd meer risicovol. Veel coins stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, partnerships en upgrades. Veel vragen zich altijd af waarom stijgt Aave  maar dit heeft altijd te maken met wat er gaande is bij een project. Naar de korte termijn kijken is altijd meer risicovol.

Meer informatie Voordelen Rating Aantal cryptocurrencies Aanbieder
Bitvavo Bitvavo Beste keuze in Nederland, Betalen met iDeal, Nederlands bedrijf 9.5 228 Bitvavo
Finst Finst De goedkoopste crypto exchange in Nederland in 2024 9.2 100+ Finst
Coinmerce Coinmerce Nederlandse exchange, acceptatie iDeal & 150+ Cryptocurrencies 180 180 Coinmerce